Nieuwe functionaliteiten voor zzp'ers op ons platform! | Educto

Nieuwe functionaliteiten voor zzp'ers op ons platform!

"Vind gemakkelijker dan voorheen de juiste opdrachten"

Leestijd: ~ 1 minuut

Met veel enthousiasme brengen wij jullie op de hoogte van mooie ontwikkelingen binnen ons platform. We streven er voortdurend naar om ons platform te verbeteren en te optimaliseren. Nu is het moment aangebroken om bijzondere aandacht te schenken aan onze gewaardeerde zzp'ers!

Wij zijn volop bezig geweest met het verbeteren van mogelijkheden voor scholen. Nu zijn de functionaliteiten voor zzp'ers aan de beurt. Wij hechten enorm veel waarde aan jullie feedback. Jullie inzichten zijn de drijvende kracht achter deze veranderingen, zowel nu als in de toekomst.

Wat kun je verwachten van deze verbeteringen?

Ons platform barst van de boeiende opdrachten die op jou wachten. We hebben het overzicht van opdrachten volledig herzien en verfijnd, zodat je moeiteloos op zoek kunt gaan naar opdrachten die naadloos aansluiten bij jouw expertise en interesses. Het is nu gemakkelijker dan ooit om filters toe te passen op basis van categorieën, om jouw favorieten te markeren en veel meer. Dit alles is ontworpen om ervoor te zorgen dat de opdrachten die je ontdekt perfect passen bij jouw vaardigheden en voorkeuren.

Wij nodigen jullie allen van harte uit om even de tijd te nemen om ons vernieuwde platform te verkennen. Kun je gemakkelijker dan voorheen de juiste opdrachten vinden? Neem een kijkje!

Heb je nog geen account op ons platform? Wij heten je van harte welkom om direct deel uit te maken van ons platform en te profiteren van deze verbeteringen. Klik hier om direct naar de aanmeldpagina te gaan. En anders lees hier meer over werken met Educto.

Wij kijken ernaar uit om samen met jullie deze nieuwe fase in te gaan en jullie te voorzien van een platform dat nog beter aansluit bij jullie wensen en doelen. Samen kunnen we zo meer kinderen ondersteunen!

Gerelateerde verhalen

Onze recruiter Marjolein
Leestijd: minder dan 1 minuut
Remedial Teaching - onderwijsondersteunendpersoneel
Leestijd: ~ 2 minuten
Het avontuur van het zzp-schap
Leestijd: ~ 1 minuut

Doe je ook mee?

Werken bij Educto is meer dan alleen een baan. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste ambassadeurs die samen werken aan onze droom: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school! Spreekt jou dit aan? Je bent welkom!