Ben jij mijn nieuwe collega? | Site Name

Ben jij mijn nieuwe collega?

"Mooie contacten met ouder en leerkrachten"

Leestijd: minder dan 1 minuut

‘Werken bij Taalreis, betekent werken in een leuke en dynamische praktijk, waar je goed wordt begeleid en waar openheid en betrokkenheid centraal staan. Wat het zo bijzonder maakt zijn de kinderen die ik heb mogen begeleiden en kunnen helpen in hun ontwikkeling. Maar ook de mooie contacten met ouders, leerkrachten en andere begeleiders,’ zegt een enthousiaste Jolijn Bulters-Goudsmits.

En Jolijn kan het weten. Al bijna tien jaar zet zij zich met passie in om kinderen een stapje verder te helpen. Daarnaast begeleidt Jolijn ook mooie projecten en is zij inmiddels doorgegroeid tot bevlogen teamleider.

Wil jij als logopedist aan de slag bij onze leuke organisatie en zo, net als Jolijn, kinderen in hun kracht zetten? Je bent meer dan welkom. Neem een kijkje op deze pagina of bel onze recruiter Marjolein Koolmees, zij vertelt je graag meer!

Gerelateerde verhalen

Mooie woorden van Caroline
Leestijd: minder dan 1 minuut | 2 jul '22
Wat verandert er in 2024 voor zzp’ers
Leestijd: ~ 1 minuut | 22 jul '24
Onze recruiter Marjolein
Leestijd: minder dan 1 minuut | 6 jul '22

Doe je ook mee?

Werken bij Educto is meer dan alleen een baan. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste ambassadeurs die samen werken aan onze droom: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school! Spreekt jou dit aan? Je bent welkom!