Voor remedial teachers | Educto

Als remedial teacher aan de slag bij Educto!

Op zoek naar opdrachten als Remedial Teacher? Schrijf je nu in.

Spring jij ook een gat in de lucht als je kinderen een stapje verder kunt helpen? Dat gevoel herkennen wij! Aansluiten bij ons netwerk kan wanneer je expertise hebt op het gebied van onderwijs en zorg. Je bent meer dan welkom.

Sterk netwerk op het kruispunt van onderwijs en zorg.

Benieuwd naar onze opdrachten?

Wij hebben leuke en diverse opdrachten voor specialisten zoals jij, zowel voor fulltime zzp'ers als parttime opdrachten. Neem een kijkje of er een opdracht is die jou op het lijf is geschreven.

Studieus
€ 6.500 - € 7.500
Expertise
Toetsdruk
Mindset
Leerstrategiën
Plannen
Organiseren
Opdracht 1 van 42
Rotterdam
POVO-traject
Een POVO-traject legt een brug tussen basisschool en voortgezet onderwijs. In groep 8 ligt de nadruk op de voorbereiding en hoe je daarop in kunt spelen. Je bent beter voorbereid en weet wat er komen gaat. Op het VO helpen we je bij de opstart.
Studieus
€ 14.750 - € 15.500
Expertise Op naar de brugklas Mindset/toetsdruk Planning/organisatie Leer strategieën Kracht van de groep
Opdracht 2 van 42
Meerdere regio's
Groep 8 naar VO
Een POVO-traject legt een brug tussen basisschool en voortgezet onderwijs. In groep 8 ligt de nadruk op de voorbereiding op het VO en hoe je daarop in kunt spelen. Je bent beter voorbereid en weet wat er komen gaat. Op het VO helpen we je bij de opstart.
Bepaal zélf waar en wanneer je werkt. Kies bijvoorbeeld voor korte opdrachten of juist voor langere ondersteuning.

Bij ons kan je... en meer!

Kiezen uit een ruim aanbod

Educto is de aangewezen plek voor scholen en zorginstellingen die op zoek zijn naar specialisten zoals jij. Profiteer van ons brede aanbod met diverse opdrachten.

Werken wanneer het jou uitkomt

Geniet van de vrijheid van een zelfstandige en kies de opdrachten die het beste bij jouw schema en talenten passen. Fulltime of parttime, lang- of kortdurende opdrachten, maak het passend voor jou!

Netwerken met specialisten

ZZP'er maar toch onderdeel zijn van een groep? Bij ons hoef je niet te kiezen en heb je altijd iemand om mee te sparren.

Ondersteuning krijgen bij het starten als ZZP'er

Als startende ZZP’er kun je bij ons advies inwinnen over je (startende) onderneming. Wij denken graag met je mee.

Onze laatste verhalen

Mooie opdrachten als remedial teacher en als zzp’er? Schrijf je hier in!

Denk jij na over een nieuwe stap in je loopbaan? Of ben je als ZZP'er op zoek naar een nieuwe opdracht? En heb je ook nog ervaring op het gebied van onderwijs en zorg? Je bent meer dan welkom.