Ons verhaal - Een bijzonder verhaal | Educto
Ons verhaal

Ons verhaal, een bijzonder verhaal

Op iedere school zitten kinderen die extra aandacht nodig hebben. Omdat ze problemen hebben met lezen, rekenen, hun werkhouding, hun spraak- of taalontwikkeling of met andere vaardigheden. Soms is er door de enorme werkdruk op scholen niet de aandacht die scholen graag willen geven. Maar die wel nodig is zodat kinderen kunnen meedoen in de klas, voldoende resultaten halen en lekker in hun vel zitten. Maar bovenal zichzelf kunnen zijn. En juist dan denken wij graag mee. Want daar zit onze passie, het talent in ieder kind naar boven halen. Die passie is door onze hele organisatie voelbaar. Waar deze passie vandaan komt, vertelt onze oprichter en directeur Dennis de Graaff in dit filmpje.

- Dennis de Graaff, Oprichter

Wij willen impact creëren op ieder kind in Nederland.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij nemen onze verantwoordelijkheid in de wereld van onderwijs en werken aan een toekomst waar ieder kind stralend en vol vertrouwen naar school gaat. Zo hopen wij impact te maken op alle kinderen in Nederland. Daarom steunen wij ook met liefde Stichting Maas. Maas is een sterke jongen die zijn ervaring met kanker omzet in een hartenwens: een magisch medicijn voor kinderen met kanker.

Partner worden

Educto is in beweging. Ons doel? Ieder kind stralend en vol vertrouwen naar school. Wij bewegen samen met onze partners en onze aangesloten professionals. Graag creëren wij zo de mogelijkheid om voor ieder kind de juiste ondersteuning te bieden. Deel jij onze missie en krijg je energie van ons verhaal? Maak een afspraak voor een kop koffie om samen te bespreken hoe wij kunnen samenwerken.

Hoe wij impact maken

Onze verhalen zijn er om te inspireren en te laten zien wat wij belangrijk vinden in zorg en onderwijs. Verhalen waarin scholen, leerkrachten medewerkers en zzp'ers vertellen uit de praktijk.