Voor orthopedagogen en psychologen | Educto

Als orthopedagoog of psycholoog aan de slag bij Educto!

Wil je als orthopedagoog of psycholoog kinderen helpen met dyslexie?

Word jij als orthopedagoog, psycholoog blij als je kinderen met dyslexie kan helpen zich te ontwikkelen en daarmee kan bijdragen aan hun welzijn? Zodat ze met vertrouwen en stralend naar school gaan? Lijkt het je leuk om op scholen te werken?

Op ons platform staan prachtige zzp-opdrachten voor jouw expertise. Maak een vliegende start en maak meteen jouw profiel aan en vind de opdrachten die bij jou passen.

Sterk netwerk op het kruispunt van onderwijs en zorg.

Benieuwd naar alle opdrachten bij jou in de buurt?

Je kan je aansluiten bij ons netwerk wanneer je bent afgestudeerd als psycholoog (master Kind en Jeugd, WO) of als (ortho)pedagoog (WO), of als logopedist met de specialisatie dyslexie. Wij helpen jou graag op weg!

Leestalent
€ 9.500 - € 10.000
Expertise
Dyslexiezorg
Pedagogie
Basisonderwijs
WO
Opdracht 1 van 42
Rotterdam
Dyslexie Behandeling
Wil jij kinderen met lees- en/of spellingsproblemen helpen? Wij zoeken een orthopedagoog (WO) of psycholoog Kind en Jeugd (WO) die zeven kinderen wekelijks individueel op een vast tijdstip gedurende....
Leestalent
€ 22.500
Expertise Dyslexiezorg Begeleiding PO/VO Lezen Spelling SEN
Opdracht 2 van 42
Meerdere regio's
Lees- & spelling begeleiding
Wil jij kinderen met lees- en/of spellingsproblemen helpen? Wij zoeken leerkrachten, remedial teachers, Masters SEN of (ortho-)pedagogen die wekelijks individuele begeleiding op school kunnen bieden op een vast tijdstip.
Bepaal zélf waar en wanneer je werkt. Kies bijvoorbeeld voor korte opdrachten of langere ondersteuning.

Dit bieden wij jou... en meer!

Ons netwerk en ondersteuning

Bij vragen en voor advies kun je terecht bij jouw eigen 'buddy' en de regiebehandelaar van Leestalent, want hier kom je terecht. Je leert ook veel van andere behandelaren, bijvoorbeeld tijdens intervisie en supervisie. Wil je zien hoe het in de praktijk gaat? Dan kan je een dagje meelopen met een van de ervaren behandelaren. Je kan ook hulp van ons krijgen als je start als zzp'er; op de meeste vragen hebben wij het antwoord wel.

Individuele behandeling van kinderen op school

Waarbij je veelvuldig contact hebt met de leerkracht van het kind en de intern begeleider. Doordat je nogal eens meerdere kinderen op dezelfde school behandelt, leer je de school ook echt kennen – en zij jou.

Bovendien kun je dyslexiebehandelingen combineren met andere leuke opdrachten op scholen. Ook biedt het werken met verschillende kinderen met dyslexie, die elk hun eigen behoeften hebben, de mogelijkheid om te ontdekken of je je verder wilt specialiseren of juist wilt verbreden.

Diverse ontwikkelmogelijkheden

Je kunt deelnemen aan kennissessies en een Skribbel®-training om kinderen met dyslexie te helpen. Skribbel® is onze geaccrediteerde online behandelmethode voor kinderen met dyslexie, die zowel houvast geeft als ruimte om maatwerk aan elk kind te leveren.

Je kan helpen de kwaliteit te verbeteren én jezelf te ontwikkelen door te participeren in verschillende soorten projecten.

Je kan geaccrediteerde cursussen volgen voor je registraties SKJ/NIP/NVO.

De administratie

Want ja.. die hoort er echt bij. Die doe je in het Elektronisch Cliënten Dossier, waarin je ook veel adviezen vindt die je bijvoorbeeld helpen behandelplannen uit te werken of adviezen te schrijven. Dit scheelt je flink wat tijd.

Mooie opdrachten als orthopedagoog, psycholoog èn als zzp’er? Schrijf je hier in!

Denk jij na over een nieuwe stap in je loopbaan? Of ben je als zzp'er op zoek naar nieuwe opdracht(en)? Heb je ervaring op het gebied van onderwijs? Of ben je juist beginnend behandelaar?

Onze laatste verhalen