Onze Missie: Gelijke kansen voor elk kind | Educto
Onze missie en visie

Onze missie

Ieder kind is bijzonder en verdient gelijke kansen. Soms is daar extra aandacht bij nodig. Onze missie: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school!

Onze visie

Voor ieder kind het verschil.

Wij zoeken elke dag naar creatieve manieren om de wereld van onderwijs positief te beïnvloeden. Hierbij staat één ding centraal: wij willen voor ieder kind het verschil maken. Zodat kinderen vol vertrouwen naar school gaan. Waar het kind ook tegenaan loopt. Samen zorgen wij voor een oplossing. Want voor ieder kind zoeken wij de juiste inhoudelijke begeleiding, de juiste bevlogen persoon op de juiste tijd. Samen met jou.

Onze waarden

Onze waarden geven ons inspiratie en richting aan alles wat we doen. En wat we niet doen.

Betrokken
Wij zijn betrokken. Betrokken bij kinderen, scholen, professionals, relaties en elkaar.

Leuk
De waarde leuk is voor ons belangrijk. Het werkt namelijk makkelijker als het leuk is. Leuk om te doen, leuk met elkaar en leuk voor elkaar. Maar ook leuke oplossingen bedenken om kinderen een stapje verder op weg te helpen. Zodat ook kinderen het als leuk ervaren.

Oplossingsgedreven
Er is nooit één weg naar de oplossing voor een vraag. Wij denken dan ook graag buiten de gebaande paden. Om tot de beste en leukste oplossingen te komen voor kinderen. Wij kiezen ons eigen pad zonder het goede wat er is uit het oog te verliezen.

Vooruitziend
Wij kijken vooruit. Naar wat er in de markt speelt, schatten de mogelijke gevolgen in en anticiperen op deze mogelijke gevolgen. Daarom zijn wij continu in ontwikkeling.

Out of the box
Wij zoeken naar eigen oplossingen. En kijken verder dan onze neus lang is. Verder dan onze eigen branche en de oplossingen die daar zijn. Wij zijn bereid om het anders te doen en anders te zijn als dat meerwaarde biedt om talenten van kinderen optimaal te kunnen benutten. Wij kiezen ons eigen pad zonder het goede wat er is uit het oog te verliezen.

Impact maken

Onze verhalen zijn er om te inspireren en te laten zien hoe wij impact willen maken binnen het onderwijs. Verhalen waarin scholen, leerkrachten, medewerkers en zzp'ers hun ervaring delen