Voor logopedisten - Het kruispunt van onderwijs & zorg | Educto

Als logopedist aan de slag bij Educto!

Ben je als logopedist op zoek naar opdrachten?

Geloof jij ook dat het begrijpen en overbrengen van informatie een essentiële levensbehoefte is? Wil jij kinderen hierin ondersteunen? Dat gevoel herkennen wij! Aansluiten bij ons netwerk kan wanneer je gediplomeerd logopedist bent. Wij helpen jou graag op weg. Maak meteen een profiel aan en vind de opdracht die bij jou past.

Duidelijke App | Goed geregeld | Goede ondersteuning

Benieuwd naar alle opdrachten bij jou in de buurt?

Educto is de aangewezen plek voor scholen die op zoek zijn naar specialisten zoals jij. Profiteer van een ruim aanbod aan opdrachten.

De Taalreis
€ 6.950 - € 7.350
Expertise
Logopedie
Woordenschat
Taalcoördinatie
Beleid
NT2 Begeleiding
Opdracht 1 van 42
Rotterdam
Vormen van beleid woordenschatonderwijs
Wij zoeken een specialist voor het vormen van beleid voor het woordenschatonderwijs op een school. Denk hierbij aan het schrijven van het beleid en de implementatie, studiedag bijeenkomsten, observeren in de klas, geven van voorbeeldlessen en leerkrachtondersteuning/ teamcoaching.
De Taalreis
€ 3.000 - € 3.500
Expertise Logopedie Taalachterstand Auditieve vaardigheden Taalondersteuning Taalontwikkeling
Opdracht 2 van 42
Berkenwoude
Taalbegeleiding kleuters (NT2)
Voor twee meertalige kleuters zoeken wij een enthousiaste begeleider die hen taalondersteuning en ondersteuning op het gebied van de auditieve vaardigheden wil bieden! Bij beide kinderen is sprake van een taalachterstand en beide kinderen leren op een cognitief moeilijk lerend niveau.
Bepaal zélf waar en wanneer je werkt. Kies bijvoorbeeld voor korte opdrachten of langere ondersteuning.

Kinderen helpen als logopedist?

Zorg dicht bij het kind

Een goede relatie tussen ouders, school en logopedist is een belangrijke voorwaarde. Overleg met alle betrokkenen zorgt ervoor dat de behandeling aansluit bij de belevingswereld van het kind. Zo werken wij samen naar communicatieve zelfredzaamheid en betere kansen in onze talige maatschappij.

Flexibel werken

Geniet van de vrijheid van een zzp’er en kies voor opdrachten die bij jou passen. Behandel op locatie en benut het uitgebreide assortiment aan behandel- en onderzoeksmateriaal. Zelfstandig en flexibel je eigen agenda beheren op dagen/uren wanneer het jou/school/ouders uitkomt. Wil je naast het geven van logopedische behandelingen eens iets anders doen? Wij hebben genoeg opdrachten waar jij mee aan de slag kan, zoals bijvoorbeeld NT2-arrangementen.

Jong en gezellig team

Kom werken in een gezellig, jong team van zelfstandige logopedisten èn logopedisten in loondienst. Via een e-learning leren wij je alles wat je moet weten. Er staat altijd iemand voor je klaar om mee te sparren, zodat jij kunt blijven groeien.

Hulp bij het starten als zzp'er

Als (startende) zzp’er kun je bij ons advies krijgen over het starten van en het werken in je onderneming. Wij denken graag met je mee.

Vind je het fijn dat de randvoorwaarden, zoals contracten met zorgverzekeraars en declaraties aanwezig zijn? Wij regelen deze, soms minder leuke, taken voor je!

Onze laatste verhalen

Logopedist, jij bent nodig!

Schrijf je hier in.

Denk jij na over een nieuwe stap in je loopbaan? Of ben je op zoek naar een nieuwe opdracht? En ben je gediplomeerd logopedist?

Maak meteen een profiel aan en vind de opdracht die bij jou past.