Werken bij - Met passie om kinderen te laten stralen | Educto

Werken bij Educto

Voor ons is het belangrijk dat Educto een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. En waar iedereen wordt gewaardeerd om wie hij of zij is. Zit passie om kinderen te laten stralen ook in jouw DNA? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures. Wil je in gesprek met een collega om te horen wat werken binnen ons netwerk zo leuk maakt? Ook dat kunnen wij regelen!

Werken bij Educto is meer dan alleen een baan.

Werken bij Educto is meer dan alleen een baan. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste ambassadeurs die samen werken aan onze droom: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school!

Ons kantoorpand is gevestigd in gebouw Spaces in Rotterdam. Op kantoor werken, vanuit huis werken of een mix van allebei. Daar komen wij samen zeker uit! Belangrijk is dat jij werkt hoe dat voor jou het beste voelt. Dankzij onze online meetings zijn we dagelijks in staat om goed contact met elkaar te houden. Over ons werk, maar ook om elkaar te motiveren.

Waarom je bij ons wilt werken?

  • Je zet kinderen in hun kracht op het gebied van onderwijs en zorg.

  • Je krijgt ruimte om je talenten te ontwikkelen.

  • Je kunt flexibel werken.

  • Oh ja, je krijgt echt hele leuke collega's.

Open sollicitatie

Passen de openstaande vacatures niet bij jou? Geen zorgen, ook open sollicitaties zijn welkom! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar talent en leren je graag beter kennen.

'Ik ben benieuwd wat je kunt en waar je naar op zoek bent. Laat het weten in een open sollicitatie. Ik ontvang graag je cv samen met je motivatie waarom je graag bij ons wilt werken. Meld je in het onderwerp even dat het om een ‘open sollicitatie’ gaat? Wie weet is er in de toekomst een mogelijkheid om kennis te maken! Stuur je open sollicitatie naar Marjolein: m.koolmees@educto.nl
Tot snel?'

Warme groet, Marjolein
Recruiter Educto

Solliciteren

Onze laatste verhalen