Vragen? Laat het ons weten

Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Neem eerst een kijkje bij de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw antwoord daar niet tussen? Vul dan het formulier bij contact in of bel ons!

Arrangementen

Educto biedt maatwerk na aanleiding van de hulpvragen die wij horen op scholen, hierin zetten wij het kind graag centraal en denken wij mee om tot de geschikte oplossing te komen voor het kind, dit kan individueel of in groepjes.
Educto neemt na de aanmelding z.s.m. contact op met de school om de hulpvraag concreet in kaart te brengen. Vervolgens schakelen wij de juiste partner in om de hulpvraag uit te zetten, hierbij heeft de school altijd een vast aanspreekpunt.
Onze aangesloten professionals hebben een achtergrond op het kruispunt van zorg en onderwijs en werken met kinderen. Denk aan psychologen, orthopedagogen, kindercoaches, dyslexiebehandelaren, remedial teachers, pedagogen, leerkrachten, docenten, onderwijsspecialisten of studiecoaches.
Afhankelijk van de grote van de groep kinderen, de duur van de opdracht en de intensiviteit van de hulpvraag bespreken wij met de school het traject en voorzien wij de school van een offerte op maat. Groepsbegeleiding is vrijwel altijd voordeliger. Wil je meer weten over de tarieven? Wij lichten het graag toe, bel daarvoor: 078 207900053
Educto biedt begeleiding in effectiever & extra onderwijs, sociaal-emotionele en fysieke ontwikkeling, executieve functies en extra personeel & ondersteuning.
Wij bieden ondersteuning en zorg zo dicht mogelijk bij de leerling, dit is vaak de vertrouwde omgeving van de leerling: de school.
Onze coördinator brengt samen met de school in kaart brengen hoe we de leerling het beste in zijn of haar kracht kunnen zetten. Daarna plannen wij een kennismakingsgesprek.
Zeker! Een persoonlijke benadering is voor ons belangrijk. Graag komen wij bij jou op school bespreken hoe wij samen met jou de leerling het beste in zijn of haar kracht zetten. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen met vragen. Wij zijn bereikbaar via de <a href="tel:078207900053" target="">telefoon</a> & <a href="mailto:zorgarrangementen@educto.nl" target="">email</a> .
Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer...... Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.
Komt jouw kind niet in aanmerking voor vergoede dyslexiezorg? Ook dan zijn er mogelijkheden. Wij denken graag met je mee. Stuur je vraag naar onze collega's van particuliere zorg Leestalent, e-mail: particulierezorg@leestalent.nl

Zzp

Welke opdrachten staan op het platform? Wat moet ik allemaal aanleveren om mij in te schijven als zzp'er? IN welke regio's zijn de opdrachten? Het antwoord op deze vragen en nog veel meer informatie, lees je als je je inschrijft. Hoe het werkt?
1. Meld je aan op ons platform. 2. Update je profiel: vul je profiel aan en upload je CV. Zo kunnen we meteen zien of er een match is. 3. Het kennisgesprek: om de kwaliteit van het netwerk te kunnen waarborgen, plannen we met elke kandidaat een kennismakingsgesprek zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. 4. Reageer op opdrachten: nadat we je profiel hebben goedgekeurd, kun je meteen reageren op opdrachten.