Onderwijs en Zorg Personeel | Site Name

Onderwijs en Zorg Personeel

Het samenstellen en behouden van een goed team op jouw school of samenwerkingsverband kan een uitdaging zijn. Of het nu gaat om de overgang van leerlingen van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs of de gevolgen van het lerarentekort. Wij kunnen je daarbij helpen. Bevlogen interne begeleiders, zorgcoördinatoren, orthopedagogen en onderwijsassistenten staan klaar om jouw leerlingen te helpen op het kruispunt van onderwijs en zorg. Wij detacheren geen leerkrachten. Ook wij willen de leerkracht graag in de school houden. Samen zorgen we voor een soepele werking van jouw team door bemiddeling van ZZP'ers, met de zorg en aandacht die de leerlingen en jij verdienen.

Invulling formatie

Sommige scholen en schoolbesturen hebben moeite hun formatie rond te krijgen. Met als gevolg dat kwetsbare leerlingen soms in de knel komen. De tijd voor extra aandacht en ondersteuning voor deze leerlingen ontbreekt. Met extra handen helpen wij scholen en samenwerkingsverbanden zoals die van jou. Samen zorgen wij dat de leerlingen de juiste ondersteuning krijgen op het gebied van onderwijs en zorg.

Ziek en piek

Iedere leerling vol vertrouwen en stralend naar school. Dat is iets wat wij allemaal graag willen. Maar hoe wordt ziekteverzuim van bijvoorbeeld intern begeleiders of zorgcoördinatoren opgevangen?

Bespreek de mogelijkheden of wissel van gedachten door een hulpvraag in te dienen.

Inzet ondersteuning 

Wij ondersteunen jou graag op de volgende manieren: 

 • Korte termijn ondersteuning bij ziek- en piek.

 • Lange termijn ondersteuning om de bezetting van personeel op het kruispunt van onderwijs en zorg (bijvoorbeeld voor het nieuwe schooljaar) rond te krijgen.

 • Hervorming of herstructurering zorgteam.

 • Duurzame inzetbaarheid zorgteam.

 • Advies en begeleiding.

 • Specialistische ondersteuning op het gebied van didactiek, pedagogiek.

 • Algemene ondersteuning op het gebied van onderwijs en zorg.

Ondersteuning bij het subsidietraject

Wij bieden zowel korte- als lange termijn onderwijszorg en ondersteuning voor leerlingen, die in veel gevallen gefinancierd kan worden met subsidies. Dit klinkt mooi, maar in de praktijk komt er veel bij kijken. Zo zijn er bestedingsvoorschriften en regels en dit maakt een goede inzet van deze middelen ingewikkeld. Welke professionalisering komt ten laste van welk budget? Hoe zit het met de voorwaarden rondom besluitvorming en verantwoording? Graag helpen wij jouw school of bestuur met het volledige subsidietraject, van aanvraag tot administratieve verantwoording.

Wat kan je verwachten?

 • Korte lijntjes door één vast aanspreekpunt.

 • Snel handelen door ons grote netwerk.

 • Kwalitatieve krachten met vereiste kennis (goed gescreend op de hoogste eisen).

 • Ondersteuning op het kruispunt van onderwijs en zorg.

 • Snel handelen door ons grote netwerk aan zzp-professionals

Voor wie? 

Dit is bedoeld voor alle scholen in het basis- en voortgezet onderwijs, besturen en samenwerkingsverbanden met een uitdaging in het personeelsbeleid op het kruispunt van onderwijs en zorg.

Meer weten?

Rustig nalezen? Dat kan! Download de brochure.

Download brochure: 'Personeelsdiensten'

De mogelijkheden bespreken?

Zijn er op jouw school of binnen jouw samenwerkingsverband extra handen of (meer) expertise nodig op het gebied van vormgeven van zorg en ondersteuning voor leerlingen? Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden met je. 

Angela van Bebberen

Coördinator

info@educto.nl
078 790 00 53
School
Ouder/verzorger
Verzenden

Quotes

Deze mooie reacties hebben wij ontvangen.

Gerelateerde verhalen

Subsidie verbinding po-vo uitgelegd
Leestijd: ~ 1 minuut | 14 jul '24
Subsidie op naar de brugklas
Leestijd: minder dan 1 minuut | 5 jul '23
Subsidie heterogene brugklassen
Leestijd: ~ 2 minuten | 6 jul '23

Wij denken graag met je mee

Heb je vragen? Laat het ons weten. Wij helpen jou en daarmee de leerlingen op jouw school graag.