Ontmoet Intraverte: Hulp bij ontwikkelingsvertraging | Educto

Ontmoet Intraverte

"Wij zijn er voor kinderen waarbij de ontwikkeling niet helemaal vanzelf gaat."

Leestijd: minder dan 1 minuut

Intraverte is een multidisciplinaire praktijk gericht op kinderen met een hulpvraag op het gebied van bewegen en gedrag. Zij zijn er voor kinderen waarbij de ontwikkeling niet helemaal vanzelf gaat. Bijvoorbeeld voor kinderen die moeite hebben met schrijven, fietsen of rennen. Maar ook voor kinderen die weinig zelfvertrouwen hebben, zich niet goed kunnen concentreren, of soms heel boos worden.

Intraverte begeleidt deze kinderen vooral met spel & beweging en sluiten daarbij aan op de individuele ontwikkeling en interesses van het kind. Intraverte geeft deze begeleiding ook op scholen. Ben je benieuwd hoe de begeleiding van Intraverte samenhangt met de gewenste schoolontwikkeling van kinderen? Ga dan naar https://lnkd.in/eJWrUNAD

Vanuit de jarenlange expertise biedt Intraverte, onder de naam van de Intraverte Academie, educatieve en preventieve programma’s aan voor leerlingen, leerkrachten en schoolteams. De programma’s zijn gebaseerd op de uitgangspunten dat welbevinden en ontspanning de basisvoorwaarden vormen om de executieve functies te ontwikkelen en in te kunnen zetten.

Gerelateerde verhalen

Ontmoet Jacobine Groenenberg
Leestijd: minder dan 1 minuut | 3 mei '22
Onze oud-collega Mariska vertelt
Leestijd: ~ 2 minuten | 15 mei '23
De Troonrede en onderwijs
Leestijd: minder dan 1 minuut | 20 mei '23

Doe je ook mee?

Werken bij Educto is meer dan alleen een baan. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste ambassadeurs die samen werken aan onze droom: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school! Spreekt jou dit aan? Je bent welkom!