Deadline subsidie basisvaardigheden scholen | Educto

1 February 2024

"Deadline invulling subsidie verbetering basisvaardigheden prioriteisscholen"

Na de tweede aanvraag en toekenning van de tweede ronde van de subsidie verbetering basisvaardigheden moeten prioriteitsscholen die in de tweede ronde subsidie ontvangen, als onderdeel van de subsidie voor 17 februari 2024 een activiteitenplan opstellen.

Wanneer staat er in het activiteitenplan?

 1. Keuze basisvaardigheden.
  Voor welke basisvaardigheid heb je de subsidie aangevraagd? Daarbij kan je kiezen uit taal, rekenen wiskunde, burgerschap, digitale geletterdheid, overige activiteiten of Leergebied overstijgend.

 1. Beschrijving activiteiten
  Beschrijf de activiteiten voor alle basisvaardigheden die je hebt geselecteerd.

 2. Monitoring en verduurzaming
  Beschrijf hoe je de door jouw gekozen basisvaardigheden gaat monitoren en verduurzamen.

 3. Planning
  Beschrijf globaal de planning om uw activiteiten uit te voeren.

 4. Kosten
  Geef een schatting van de kosten per activiteit.

 5. Nulmeting
  Voor monitoring moet je uiterlijk 29 februari 2024 een nulmeting uitvoeren voor de prestaties op het gebied van taal of rekenen of wiskunde.

Het activiteitenplan van Dus-I download je hier.

Invulling verbetering basisvaardigheden subsidie
Groepjes kinderen de deeltafels laten automatiseren, die ene lastige spellingregel verder oefenen of het AVI niveau verhogen. Dat is mogelijk! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om de subsidie in te vullen? Klik op deze link en neem een kijkje bij een aantal van onze arrangementen die passen bij deze subsidie.

Wil jij de mogelijkheden bespreken?
Dat kan! Samen met ons kun je jouw hulpvraag verder uitdiepen en overleggen over de precieze invulling van het bijbehorende programma. Bel ons op 078 7900053 of neem contact op via deze link.

De uitvoering van de subsidie loopt tot en met 31 juli 2025.

Doe je ook mee?

Werken bij Educto is meer dan alleen een baan. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste ambassadeurs die samen werken aan onze droom: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school! Spreekt jou dit aan? Je bent welkom!