Verbeteren basisvaardigheden | Educto

Verbeteren basisvaardigheden

Wil je jouw leerlingen extra ondersteuning bieden bij het rekenen, lezen, spelling of begrijpend lezen? Met het arrangement verbeteren basisvaardigheden geven wij leerlingen het extra duwtje in de rug dat ze nodig hebben. Door samen, in groepsverband, te leren helpen zij elkaar en wij hen verder. Dit geeft de leerlingen zelfvertrouwen en verbetert de leerprestaties.

Basisvaardigheden via Educto

In kleine groepjes van drie tot vijf leerlingen werken wij planmatig, en als het kan ook spelenderwijs, aan de basisvaardigheden. In overleg met de school bepalen wij welke vakgebieden centraal komen te staan. Vervolgens meten wij, als dat nodig is, het beginniveau van de leerlingen en maken wij een plan van aanpak. Samen werken wij aan de doelen. Aan het einde van het begeleidingstraject wordt de vooruitgang gemeten. Ook volgt een eindverslag met een evaluatie van de behandelde onderdelen en een advies aan de leerkracht, leerling en ouders voor oefening thuis en op school. Een eventueel vervolg hoort ook bij de mogelijkheden.

Inzet van begeleiding

In kleine groepjes werken wij aan de basisvaardigheden zoals rekenen, spelling, begrijpend lezen, technisch lezen, woordenschat en spelling. Meestal vindt deze begeleiding een tot drie keer per week plaats voor de duur van minimaal tien weken.

  • Rekenen

  • Spelling

  • Begrijpend Lezen

  • Technisch Lezen

  • Woordenschat en spelling

Voor wie?

Dit arrangement is bedoeld voor leerlingen van groep 3 tot en met 8 die een beetje hulp nodig hebben bij de basisvaardigheden lezen, rekenen, begrijpend lezen, spelling of begrijpend lezen. Dit arrangement is ook beschikbaar voor het voortgezet onderwijs.

Meer weten?

Rustig nalezen? Dat kan! Download de brochure.

Download de brochure: 'Didactische vaardigheden'

De mogelijkheden bespreken?

Of je nou op zoek bent naar een specifieke oplossing of je gewoon wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Wij staan voor je klaar. Neem contact op met een van onze collega's of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Angela van Bebberen

Coördinator

info@educto.nl
078 790 00 53
School
Ouder/verzorger

Quotes

Deze mooie reacties hebben wij ontvangen.

Wij denken graag met je mee

Heb je vragen? Laat het ons weten. Wij helpen jou en daarmee de leerlingen op jouw school graag.
Bel mij terug

Stel een vraag