Waarom het updaten van voorkeuren een gamechanger is | Site Name

Waarom het updaten van voorkeuren een gamechanger is

"Jouw school verdient alleen het beste. Zorg dat je altijd op de hoogte bent van wat écht telt door je e-mailvoorkeuren aan te passen!"

Leestijd: ~ 1 minuut

Interesses updaten: waarom is het belangrijk?

Wij begrijpen hoe essentieel het is om relevante informatie te krijgen, speciaal toegespitst op de behoeften van jouw school. Of het nu gaat om sociaal-emotionele ontwikkeling, het verbeteren van didactische vaardigheden, remedial teaching of taalontwikkeling, onze communicatie moet zinvol en waardevol zijn voor jou. Daarom is het bijwerken van je e-mailvoorkeuren zo belangrijk.

Voordelen van het aanpassen van je e-mailvoorkeuren

Relevantie: Door je voorkeuren aan te passen, zorg je ervoor dat de informatie die je ontvangt volledig aansluit bij de behoeften en interesses van jouw school.

Tijdsefficiëntie: Je bespaart tijd door alleen e-mails te lezen die relevant zijn voor jouw school, waardoor je je kunt focussen op wat écht belangrijk is.

Directe updates over specifieke domeinen: Ontvang updates over specifieke categorieën waar jouw school aandacht aan wilt schenken.

Minder ongewenste e-mails: Verminder de kans op ongewenste e-mails en behoud een opgeruimde inbox.

Als centraal aanspreekpunt voor onderwijszorg op maat is het voor ons belangrijk dat we in voortdurende communicatie staan met scholen. Om scholen zo te voorzien van wat ze echt nodig hebben. Door je e-mailvoorkeuren bij te werken, zorg je ervoor dat de wisselwerking tussen jouw school en Educto nog soepeler verloopt. Update hier je e-mailvoorkeuren en zorg ervoor dat je niets mist op het kruispunt van onderwijs en zorg. Ben je nog niet ingeschreven, maar wil je wél en op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de meest relevante updates. Klik dan hier.

Gerelateerde verhalen

Verdiep je in de thuistalen van je leerling!
Leestijd: ~ 4 minuten | 7 jul '24
Schrijnende taalachterstanden
Leestijd: ~ 2 minuten | 18 jul '24
Plannen voor verplichte AOV voor zzp'ers
Leestijd: ~ 2 minuten | 3 jul '23

Doe je ook mee?

Werken bij Educto is meer dan alleen een baan. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste ambassadeurs die samen werken aan onze droom: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school! Spreekt jou dit aan? Je bent welkom!