Taallabyrint zoekt Remedial Teacher/ Begeleider/ Leerkracht

clock

27 november, 2020

Folder

Vacatures

comment

4 reactie

Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar nieuwe begeleiders Taallabyrint voor scholen in de regio Den Haag. Vanaf heden is het zelfs mogelijk om ook meerdere dagen of zelfs full time voor ons aan de slag te gaan. Solliciteer snel en bespreek de mogelijkheden!

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? En ben jij een leuke betrokken begeleider, remedial teacher of heb jij ambitie om dit te worden? Dan komen wij graag in contact met jou! Taallabyrint zoekt ZZP’ers/ freelancers die aan de slag kunnen gaan op een aantal scholen in de regio Den Haag.

Taallabyrint

Taallabyrint is onderdeel van hét Kindzorgcentrum Educto, dat verschillende disciplines in huis heeft op het gebied van begeleiding van leerlingen met leerobstakels. Bij Taallabyrint helpen we leerlingen die om wat voor reden dan ook hulp nodig hebben met lezen, taal en spelling. De begeleiding van Taallabyrint vindt over het algemeen plaats op scholen.

Wat ga je precies doen?

Als begeleider bij Taallabyrint ben je meer dan alleen een vakinhoudelijke deskundige. Je hebt oog voor de leerlingen en stelt hun hulpvraag centraal. Omdat je werkt met leerlingen doe je er alles aan om de begeleiding zo leuk mogelijk te maken. Daarbij durf je outside-the-box te denken en creatief te zijn. Want, hoe meer plezier de leerling heeft in lezen of spellen, hoe beter het resultaat is! Samen met leerlingen werken aan succeservaringen is motiverend en verrijkend, zowel voor hen als voor jou.

Als begeleider geef je begeleiding aan individuele leerlingen of kleine groepjes, vaak onder of na schooltijd. Ook stel je begeleidingsplannen op en evalueer je het traject. Je onderzoekt, observeert en stemt je bevindingen af met de hoofdbehandelaar en je collega’s. Ook zet je je in om de kwaliteit van de begeleidingen te verbeteren waar nodig. Herken je jezelf hierin en voel jij je thuis in een organisatie die openstaat voor groei en verbetering? Dan zijn wij een match!

Jouw profiel

· Hbo+/ WO werk- en denkniveau, met relevante onderwijservaring of opleidingen/ cursussen (Remedial teaching/ Pabo met aanvullende cursussen of opleidingen/ Psychologie/ Orthopedagogiek)

· Kennis van leerobstakels

· Ervaring in de begeleiding van leerlingen (PO/VO)

· Je denkt buiten de gebaande paden en weet op creatieve wijze leerlingen te betrekken en te motiveren

· Jij herkent jezelf in onze kernwaarden: vooruitziend, oplossingsgedreven, betrokken, leuk en out of the box

· Gezien het werk op verschillende locaties/ scholen plaatsvindt is mobiliteit (door auto of OV) een pré.

Wat biedt Taallabyrint jou?

· Tarief ZZP/freelance à € 30,00 per uur (naast de begeleidingstijd, krijg je ook indirecte tijd, gesprekskosten, verslaglegging, een deel reiskosten en eventuele parkeerkosten vergoed).

· Ondersteuning en supervisie door hoofdbehandelaren, waardoor je er nooit alleen voor staat!

· Contact met andere begeleiders door middel van intervisies, labeldagen, Eductodag en andere activiteiten!

· Jonge en ambitieuze organisatie die innovatie van onderwijs vooropstelt en die zich dagelijks inzet om begeleiding van leerlingen zo optimaal mogelijk vorm te geven

· Afwisselende werkomgeving waarbij je contact hebt met zowel leerlingen, leerkrachten als ook ouders

· Interessant aanbod aan cursussen en trainingen door Educto Academy, zodat jij je als zelfstandige kan blijven ontwikkelen

Enthousiast?!?

Herken je jezelf in het profiel? En voel je je uitgedaagd? Stuur z.s.m. je CV met motivatie naar sollicitatie@taallabyrint.nl. Vertel in je brief waarom jíj de persoon bent die we zoeken.

Nog geen ZZP’er?

Wanneer jij nog geen ZZP’er bent, dan helpen we je graag op weg!

 1. De functie van begeleider staat mij op het lijf geschreven ik geef privéles aan kinderen op de basisschool het middelbaar, MBO en HBO onderwijs. Mijn jongste leerlingen zijn 4,6 en 11. Mijn kracht ligt op het gebied van taalonderricht

  Ik beheers 7 talen en geef in 5 daarvan les. Nederlands (NT2) Frans, Spaans, Engels en Italiaans. Ik heb ervaring met dyslexie en ADHD en kijk met name naar de specifieke interesses van de leerling/student om de motivatie van leerlingen te stimuleren en vast te houden.
  Ik heb sinds de jaren ’90 in de IT-sector gewerkt en heb voor IBM in Zoetermeer een talenlab opgezet waar meertaligen zich een extra taal eigen konden maken.
  Ik heb als it’er bij alle bedrijven zakelijk taalonderricht gegeven.

  Mvg
  Alexander
  0631784981

 2. Beste lezer,

  Ik wil graag leerlingen helpen met taal, lezen, spelling en leren leren!
  Ik werk als tekstschrijver, ben altijd bezig met taal en heb orthopedagogiek gestudeerd (afgestudeerd in 1988). Ooit wilde ik juf worden, het is anders gelopen, maar nu is het moment daar om met kinderen te gaan werken.

  Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn bij Educto/taallabyrint!

  Mijn cv is gericht op mijn deskundigheid als tekstschrijver. Indien gewenst kan ik een cv maken gericht op onderwijs.

  Ik woon in Den Haag en heb een auto. Ik ben op korte termijn beschikbaar en flexibel inzetbaar.

  Ik stuur ook nog een mail met cv naar sollicitatie@taallabyrint.nl

  Hartelijke groet,
  Lizzy

 3. Beste heer/mevrouw,

  De vacature Remedial Teacher/Begeleider/Leerkracht spreekt mij erg aan. De afgelopen 6 jaar heb ik ervaring opgedaan in de kinderopvang, gastouderopvang en het individueel begeleiden van basisschoolleerlingen bij hun huiswerk. Momenteel werk ik in de kinderopvang en studeer ik Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij ik de theorie van mijn opleiding kan koppelen aan mijn praktijkervaring en daarnaast nieuwe ervaringen kan opdoen in het onderwijs. Deze vacature sluit goed aan op mijn persoonlijkheid, ervaring en behoefte. Ik ben echter nog geen ZZP’er, maar sta er zeker voor open om dit te worden en ik zou dan ook graag meer informatie willen hierover. Daarnaast ben ik ook benieuwd naar het gemiddeld aantal werkuren per week.

  Ik kijk uit naar uw reactie, zodat ik daarna mijn cv en motivatie kan opsturen.

  Met vriendelijke groet,

  Graciëlla Molenaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap