Hulp bij subsidietraject | Site Name

24 mei 2023

"Hulp bij subsidietraject"

Niet eerder ging er in zo’n korte tijd zoveel geld naar het primair onderwijs. Maar hoe mooi dit ook klinkt, in de praktijk is dit best ingewikkeld. Er zijn veel bestedingsvoorschriften en regels en dit maakt een goede inzet van deze middelen complex. Welke professionalisering komt ten laste van welk budget? Hoe zit het met de voorwaarden rondom besluitvorming en verantwoording?

Er is enerzijds veel geld en er zijn veel verwachtingen, en anderzijds is er minder vertrouwen, hoge werkdruk en een enorm lerarentekort.

Graag helpen wij jouw school of bestuur met het volledige subsidietraject, van aanvraag tot administratieve verantwoording. Ook werken wij samen met scholen om de kwaliteit en de continuïteit van het onderwijs te waarborgen. Zo verzorgen wij trainingen en coaching voor leraren om hun didactische vaardigheden te verbeteren. En alles om meer kinderen met vertrouwen naar school te laten gaan!

Wil je meer weten hierover? Wij praten je graag bij!

Doe je ook mee?

Werken bij Educto is meer dan alleen een baan. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste ambassadeurs die samen werken aan onze droom: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school! Spreekt jou dit aan? Je bent welkom!