Logopedisten Zuid-Holland

clock

20 februari, 2018

Folder

Logopedie

comment

0 reactie

Voor onze scholen in de omgeving van Den Haag, Leiden, Katwijk, Hillegom, Zoetermeer, Delft, Gouda, Alphen a/d Rijn, Zoeterwoude-Rijndijk, Poortugaal, Pernis, Brielle, Bergen op Zoom, Zwijndrecht, Dordrecht en Papendrecht.

Ben jij die leuke en betrokken logopedist (M/V) ? Pas jij in een ondernemende zorgomgeving waar je gaat werken met enthousiaste collega’s en wil je kinderen echt vooruit helpen?

Dan is dit jouw ideale baan!

Taalreis

Taalreis, onderdeel van hét Kindzorgcentrum Educto, is een vrijgevestigde Logopediepraktijk met een open sfeer. We behandelen in de praktijk eentalige en meertalige kinderen van alle leeftijden. Ook verzorgen we regelmatig zorgarrangementen op basisscholen, zowel individueel als in groepjes.

Kinderen leren het meest, wanneer zij plezier maken. Door de energieke en betrokken benadering van onze logopedisten, wordt communiceren weer leuk! Samen met het kind en zijn/haar omgeving, gaan we op zoek naar individuele oplossingen voor de hulpvraag.

De laatste jaren zien wij ons vakgebied steeds sneller ontwikkelen. Daarin lopen wij bewust voorop. Vanuit het belang van onze cliënten ontwikkelen wij nieuwe methoden, technieken en technologieën. Daarmee verbreden wij de mogelijkheden binnen de logopedie en ontwikkelen we dé standaard voor dynamische logopedie.

Wat ga je precies doen?

Als logopedist bij Taalreis heb je uiteraard veel contact met kinderen, maar ook met hun ouders en leerkrachten. Jouw uitgangspunt is het kind en zijn ouders zo goed mogelijk te helpen. Je werkt met de meest recente methodes en je wordt omringd door betrokken collega’s.  Er is ruimte voor al je creativiteit die je kwijt kunt bij het bedenken van leuke behandelingen. Bij vragen kun je altijd terugvallen op een ervaren logopedist. Je ontvangt coaching en prettige begeleiding. Als logopedist bij Taalreis staat ook jouw ontwikkeling niet stil. We bieden jou mogelijkheden tot na- en bijscholing en je kunt je specialiseren in het vakgebied waar jouw passie ligt. Ten slotte kun je deelnemen in leuke projecten om de logopedische behandelingen nòg beter en leuker te maken.

Jouw profiel

 • Afgeronde hbo-opleiding logopedie (of bijna afgerond)
 • Inschrijving in het Kwaliteitsregister Paramedici
 • Initiatief om nieuwe contacten te leggen en te onderhouden
 • Zelfstandige werkhouding
 • Maatwerk om de uiteenlopende hulpvragen van kinderen en hun ouders optimaal te beantwoorden
 • Motivatie om te werken volgens de meest recente methoden, standaarden en richtlijnen
 • Jij herkent jezelf in onze kernwaarden: betrokken, leuk, open en koploper

Wat biedt Taalreis jou

 • Jaarcontract met een inzet van minimaal 2 en maximaal 5 dagen per week
 • Uurvergoeding van minimaal €13,15 bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, vakantiegeld 8%, vakantiedagen en bij- en nascholing
 • Gedegen begeleiding en doorgroeimogelijkheden binnen de praktijk via onze talentpool
 • I-Pad
 • Mogelijkheid op verschillende locaties te werken
 • Jonge en ambitieuze organisatie die innovatie van zorg op een succesvolle manier combineert met ondernemerschap

Kortom: een baan waar jij al jouw vakkennis, creativiteit en passie voor kinderen kwijt kunt!

Enthousiast?

Stuur z.s.m. je CV met korte motivatie naar werken@detaalreis.nl. Vertel in je brief waarom jíj de persoon bent die we zoeken en geef aan welke stad/ plaats jouw voorkeur heeft. De eerste sollicitatiegesprekken vinden z.s.m. plaats.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap