Hoofdbehandelaar begeleiding Studieus, Taallabyrint en Rekenlicht regio Utrecht

clock

7 januari, 2021

Folder

Vacatures

comment

0 reactie

Heb jij ervaring als begeleider in het basisonderwijs? Ambieer jij een leidinggevende functie? Als jij dan ook nog graag kennis en kunde overdraagt aan collega’s en andere professionals, dan komen wij graag in contact met jou!

Studieus Studieus, Taallabyrint en Rekenlicht zijn onderdeel van hét Kindzorgcentrum Educto. Wij geloven dat iedere jongere optimale studieresultaten kan behalen. Soms moet je alleen leren hoe je moet leren of heb je hulp nodig op het gebied van rekenen, taal, lezen of spelling. Daarom helpen wij kinderen (PO) en jongeren (VO) om, zelfs met een leerobstakel, alles uit zichzelf te kunnen halen. Wij zijn volop in ontwikkeling en groei. Dit kunnen wij niet zonder onze experts die continu kennis vergaren over de laatste ontwikkelingen.

 

Wat ga je precies doen?

Als Hoofdbehandelaar begeleiding geef je supervisie aan andere professionals die werkzaam zijn binnen het label. Je hebt overzicht over het team met begeleiders en je bent verantwoordelijk voor de bezetting. Je leest de begeleidingsplannen- en evaluatieverslagen mee en je hebt periodieke gesprekken op leerlingniveau. Je hebt intakegesprekken en adviesgesprekken met leerkrachten, intern begeleiders en zorgcoördinatoren over de invulling van maatwerk arrangementen. Je gaat samen met de coördinator mee naar scholen en samenwerkingsverbanden om meer te vertellen over het vakgebied en ontwikkelingen. Daarnaast heb je 2-wekelijks overleg met de labelmanager en maak je deel uit van een team hoofdbehandelaren binnen Studieus, Rekenlicht en Taallabyrint van het kindzorgcentrum Educto.

 

Jouw profiel

 • HBO+/WO werk- en denkniveau, met relevante onderwijs achtergrond;
 • Organisatietalent, zorgvuldig, creatief en enthousiast;
 • Kennis van ‘leren leren’, reken- en taalproblematieken bij kinderen/jongeren;
 • Ervaring in de begeleiding van kinderen en/of jongeren (PO/VO);
 • Ervaring in het ondersteunen van andere professionals;
 • Jij herkent jezelf in onze kernwaarden: toegankelijk, ontwikkeling en oplossingsgedreven.

Wat bieden wij jou

 

 • Arbeidsovereenkomst 24 tot 36 uur;
 • Beloning maximaal €3790,00,- per maand op basis van 38u/w;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en vakantiegeld;
 • Thuiswerken afwisselen met contactmomenten voor regio Utrecht;
 • Jonge en ambitieuze organisatie die innovatie van zorg op een succesvolle manier combineert met ondernemerschap;
 • Zelfstandige, afwisselende werkomgeving waarbij je contact hebt met zowel professionals uit het werkgebied als het onderwijs.

 

Enthousiast?

Herken je jezelf in het profiel? En voel je je uitgedaagd? Stuur vóór 8 februari 2021 je CV met motivatie naar sollicitatie@studieus.nl. Vertel in je brief waarom jíj de persoon bent die we zoeken. De gesprekken vinden plaats vanaf 15 februari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap