Thuiszitter op Maat | Educto

Thuiszitter op Maat

Leerlingen met afwijkend of negatief gedrag hebben invloed op hun eigen functioneren, de overige leerlingen in de klas en de leerkracht. Het gedrag kan zo erg zijn dat het kind noodgedwongen thuis komt te zitten en geen onderwijs op school meer kan volgen.

Thuiszitter op maat via Educto

Voor een thuiszitter wordt de wereld snel kleiner en stagneert zijn of haar ontwikkeling en ontstaan achterstanden in het onderwijs. Ook ouders zitten vaak met hun handen in het haar over welke aanpak zij moeten volgen om het gedrag van hun kind positief te kunnen ombuigen.

Bij onze partner worden thuiszitters begeleidt om op termijn weer onderwijs te volgen op een passende onderwijsplek. De thuiszitter wordt begeleid thuis en/of op de dagbesteding van deze partner om vaardigheden aan te leren, zodat het afwijkende of negatieve gedrag dat hen hiervoor belemmerde om te zetten naar positief gedrag.

Naast de leerling zelf wordt ook gekeken naar het hele systeem waarin de leerling leeft en kan worden gekozen voor extra ouderbegeleiding.

Inzet van begeleiding

Waaruit bestaat de ondersteuning?

  • Intake en maken behandelplan.

  • Kennismaking leerling en ouders.

  • Ambulante begeleiding en/of dagbesteding.

  • Tussenevaluatie(s).

  • Eindevaluatie.

  • Optioneel: Ambulante begeleiding ouders.

Voor wie?

Leerlingen in het basisonderwijs

Meer weten?

Rustig nalezen? Dat kan! Download de brochure.

Download brochure: 'Thuiszitter op Maat'

De mogelijkheden bespreken?

Of je nou op zoek bent naar een specifieke oplossing of je gewoon wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Wij staan voor je klaar. Neem contact op met een van onze collega's of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Cindy Huurman

Coördinator

info@educto.nl
078 790 00 53
School
Ouder/verzorger

Quotes

Deze mooie reacties hebben wij ontvangen.

Wij denken graag met je mee

Heb je vragen? Laat het ons weten. Wij helpen jou en daarmee de leerlingen op jouw school graag.
Bel mij terug

Stel een vraag