GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Het is onze missie om jouw organisatie te ondersteunen en om voor de meest complexe vraagstukken een oplossing te vinden. Met onze zorg op maat kun je voor elke leerling de juiste hulp krijgen.

Kwaliteit voorop

Bij Educto houden we supervisie op alle trajecten zodat we de kwaliteit altijd kunnen waarborgen

Wij bieden zorg op maat

Ieder kind is uniek en iedere situatie vraagt een op maat gemaakt plan. Wij gaan het gesprek aan met ouders en kinderen om zo samen de beste oplossing te vinden.

Samen met de begeleiders van Educto kijken we hoe we kinderen het beste kunnen helpen. Door deze kinderen dat beetje 'extra' te bieden, zien we kinderen die zelfverzekerder worden en weer die extra tools aangereikt krijgen om een stapje verder te komen.  De kracht zit hem vooral in de samenwerking tussen de begeleider en de leerkracht. 
Wat ook fijn is, is dat ouders en leerkrachten precies kunnen volgen hoe de begeleiding verloopt en aan welke doelen gewerkt wordt via een online tool.

Charlotte Gret
Intern Begeleider
Basisschool Park16hoven

Een Nationaal Programma Onderwijs subsidie aanvragen wordt nu makkelijker dankzij onze NPO Assistent

Met de NPO Assistent vraag je heel eenvoudig een offerte aan. Geen ingewikkelde administratie, maar een overzichtelijke en snelle klus.

Vind de juiste interventies

Educto geeft per deelgebied een overzicht van alle interventies waar je uit kan kiezen. Zo kun je makkelijk een passend arrangement vinden.

Vraag jouw offerte aan

Laat je bijstaan door onze NPO assistent om eenvoudig  je offerte aan te vragen

Ontvang je offerte

Onze coördinatoren nemen contact met je op om al je wensen door te lopen en de offerte naar je toe te sturen. 

Adjunct directeur 
Basisschool Den Haag

Het prettige van de samenwerking met Educto is dat zij meehelpen in het vormgeven van de begeleiding die bij ons op school past. Als er vragen zijn wordt er in oplossingsmogelijkheden gedacht. Je hebt niet het gevoel dat je er alleen voor staat.

Een samenwerking met ons betekent toegang tot een groot netwerk van professionals die allen zorgvuldig zijn geverifieerd en meteen bereid zijn om jouw organisatie te ondersteunen.

Groot netwerk van gekwalificeerde professionals

Door ons groot netwerk van gekwalificeerde leraren, docenten, pedagogen, en tientallen andere specialisten kun je rekenen op de beschikbaarheid van een professional die aan jouw wensen voldoet.

Jaarlijkse trainingen en opleidingen

Onze professionals hebben toegang tot trainingen en opleidingen, om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Kennisdeling door groot netwerk van partners

Naast de gekwalificeerde professionals werken we ook nauw samen met zorg partners, zodat we een oplossing hebben voor al jouw vraagstukken. Onze kennis delen we ook met jouw school, zodat we alle leerlingen optimaal kunnen ondersteunen.

Of je nou op zoek bent naar een specifieke oplossing of je gewoon wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Wij staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers of vul het contact formulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Partners waarmee we samenwerken

IK HEB HULP NODIG
Neem contact op

Ontvang kwalitatieve zorg

Kwaliteit staat voorop bij hét Kindzorgcentrum Educto. Daarom houden wij supervisie over de trajecten en werken leerlingen met een vaste begeleider.

Wij bieden zorg op maat

Ieder kind is uniek en iedere situatie vraagt een op maat gemaakt plan. Wij gaan het gesprek aan met ouders en kinderen om zo samen de beste oplossing te vinden.

Door een breed scala aan interventies kunnen we in al jouw behoeften voorzien. Hierdoor hoef je slechts één partij in te schakelen.

Ruim aanbod aan interventies

Netwerk van gekwalificeerde zorgverleners

Met ons netwerk van geverifieerde en gekwalificeerde professionals hebben we de juiste expertise voor al je interventies.

In het onderwijs merk je al snel dat geen enkel kind hetzelfde is. Sommige leerlingen zijn goed in rekenen en anderen weer in taal, maar soms zijn er ook leerlingen waarbij het leren niet zo makkelijk verloopt. Dit kan komen omdat ze moeite hebben met een bepaald vak of door gedragsproblemen en/of angsten.

Bij remedial teaching worden de unieke leerbehoeften van de leerling in kaart gebracht door middel van een didactisch onderzoek. Hierna stelt een gekwalificeerde Remedial Teacher een begeleidingsplan op waarin hij of zij de doelen beschrijft die nodig zijn voor een goede ontwikkeling van de leerling. Hierin staat altijd de hulpvraag centraal.

Inzet Remedial Teaching

De Remedial Teacher kan op verschillende manieren worden ingezet:

  • Wekelijks werken met vaste groepjes leerlingen.
  • In de klas de verlengde instructie verzorgen.
  • Buiten de klas de pre-teaching verzorgen.
  • Vast aantal uren aanwezig in de klas ter onlasting van een leerkracht.
  • Individuele begeleiding voor de leerling met gedragsproblematiek.

Remedial Teaching Begeleiding bij Educto

Door Remedial Teaching Begeleiding in te zetten ervaar je direct als school lastenverlichting.

Remedial Teaching kan zowel individueel als in groepsverband worden gegeven.  Het werken in groepsverband heeft als voordeel dat de leerling zich niet afgezonderd voelt en ook kan leren van zijn of haar groepsgenoten. Deze positieve effecten werken vaak ook door in de klas. Remedial Teaching kan individueel en in  groepsverband worden ingezet bij vakken zoals rekenen, lezen, spellen en begrijpend lezen. 

Bij het pakket Remedial Teaching Begeleiding van Educto is het mogelijk om ook de ouders bij het proces te betrekken en eventueel aanvullende ondersteuning, gesprekken en workshops aan te vragen.  Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Wil jij met een Educto Specialist de mogelijkheden bespreken?

Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op

Éen partij, Éen aanspreekpunt

Door een breed scala aan interventies kun je voor alle vraagstukken bij ons terecht. Je hebt één vaste aanspreekpunt en geen gedoe met complexe administratie.

Angela van Bebberen

coördinator

Wouter de Hoogh

coördinator

Mariska Priem

coördinator

Bel mij terug

Valery De Lange

coördinator

Een netwerk van professionals

Remedial Teaching Begeleiding

Bij Educto vind je gekwalificeerde en ervaren

Remedial Teachers die direct beschikbaar zijn

Samen sterk voor excellente zorg

Wij staan altijd voor je klaar!

Bij Educto vind je gekwalificeerde

en ervaren Remedial Teachers die

direct beschikbaar zijn