Word zorgprofessional op het Educto platform | Site Name

Word zorgprofessional op het Educto platform

"De brug tussen onderwijs en zorgprofessionals"

Leestijd: ~ 2 minuten

Educto is hèt platform dat de brug slaat tussen onderwijs en zorgprofessionals! Wat maakt het speciaal en hoe helpt het kinderen en het onderwijs?

Uitdaging scholen

Scholen staan vaak voor de uitdaging om hun leerlingen de juiste begeleiding te bieden en wij begrijpen dat dit een complexe taak is, zeker met de grote tekorten in het onderwijs.

Hoe werkt het platform?

Op het Educto platform kunnen scholen en schoolbesturen hun behoeftes en hulpvragen uiten in de vorm van opdrachten. Deze worden besproken met en op het platform geplaatst door onze coördinatoren Ilse, Cindy, Angela en Simone.

Zorgprofessionals in het onderwijs

Voor zelfstandige professionals op het kruispunt van onderwijs en zorg biedt het Educto platform een unieke kans. Als zorgprofessional kun je je vrijblijvend en gratis inschrijven. In een persoonlijk gesprek bespreken wij welke kennis jij toevoegt aan het netwerk en krijg je direct toegang tot heel veel verschillende opdrachten. De flexibiliteit die ons platform biedt, stelt jou in staat om zelf te bepalen welke opdrachten je aanneemt, wanneer je werkt, hoeveel en waar. Wij ondersteunen jou bij de randzaken, zodat jij je kan focussen in waar jij goed in bent...kinderen helpen.

Hèt digitale platform voor onderwijszorg

Samen staan we sterk. Want samen kun je, door je kennis, kunde en enthousiasme te delen, de beste zorg bieden aan kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen. Als professional is het niet alleen een kans om je expertise in te zetten, maar ook om je professionele netwerk uit te breiden en samen te werken met andere gepassioneerde professionals. Zo kun je niet alleen opdrachten aannemen, maar ook gebruikmaken van momenten van sparren en workshops om jezelf te blijven ontwikkelen.

Ieder kind de juiste begeleiding

Wij geloven in continue ontwikkeling van het platform. Hoe meer en beter wij vraag en aanbod kunnen verbinden, hoe beter en vaker wij kinderen een stapje verder kunnen helpen. Hierbij staat één ding centraal: wij willen voor ieder kind het verschil maken, zodat kinderen stralend en vol vertrouwen naar school gaan. De vergoeding die wij hiervoor ontvangen is fair. Een hoge fee zou niet passend zijn en afleiden van ons doel om voor ieder kind de juiste inhoudelijke begeleiding te zoeken.

Oplossingsgedreven

Er is nooit één weg naar de oplossing voor een hulpvraag. Wij denken dan ook graag buiten de gebaande paden om tot de beste en leukste oplossingen te komen voor ieder kind. De juiste professional moet worden gevonden voor de hulpvraag van de school en voor het kind.

Onze droom is om 100.000 kinderen te helpen in 2030. Wij hebben jou daar hard bij nodig. Word nu onderdeel van onze missie en zorg dat ieder kind weer vol vertrouwen en stralend naar school kan. Schrijf je nu vrijblijvend in.

Lees hier hoe Lieke werkt met het platform: https://educto.nl/verhalen/zzper-met-gevarieerde-werkzaamheden.

Gerelateerde verhalen

Mooie woorden van Caroline
Leestijd: minder dan 1 minuut | 2 jul '22
Aantal zzp’ers in Nederland groeit
Leestijd: ~ 2 minuten | 15 jul '24
Werkdruk Verminderen in Grotere Klassen: Een Balans Vinden
Leestijd: ~ 1 minuut | 22 jul '24

Doe je ook mee?

Werken bij Educto is meer dan alleen een baan. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste ambassadeurs die samen werken aan onze droom: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school! Spreekt jou dit aan? Je bent welkom!