Ontmoet Jacobine Groenenberg | Site Name

Ontmoet Jacobine Groenenberg

"Ik voel me erg welkom in het team van Educto"

Leestijd: minder dan 1 minuut

Ontmoet Jacobine Groenenberg! Zij is bezig met haar master kinderen met leer- en gedragsproblemen in het onderwijs aan de Universiteit Leiden én stagiair bij Hét Kindzorgcentrum Educto. Toen wij op zoek gingen naar een stagiair wisten we dat we iemand wilden die naadloos past in het gedachtengoed van ons bedrijf.

Met Jacobine erbij hebben we dat gekregen! Een stage binnen Educto past goed binnen de ambitie van Educto en al haar partners om jonge talenten op weg te helpen om zich verder te ontwikkelen. Samen met Jacobine zetten wij graag kinderen in hun kracht. Haar eerste indruk? "Ik voel me erg welkom in het team van Educto en ik word enthousiast van de diverse activiteiten waarbij ik mag meekijken. Mooi om te zien dat iedereen zich met enthousiasme inzet voor kinderen die moeite hebben om mee te komen in het onderwijs", aldus Jacobine.

“Wat ik zo leuk vind aan deze stage is dat het breed opgezet is. Ik mag bij de verschillende partners van Educto meekijken waaronder Leestalent, Studieus en Labyrint Zorg. Hierdoor hoop ik ruime ervaring op te doen met de diverse werkzaamheden van een orthopedagoog. De eerste periode van mijn stage staat in het teken van de diagnostiek en behandeling van dyslexie bij Leestalent.” Wij wensen Jacobine een leerzame en leuke stage! Benieuwd naar haar ervaringen bij Educto? Houd onze socials in de gaten voor updates.

Gerelateerde verhalen

Word zorgprofessional op het Educto platform
Leestijd: ~ 2 minuten | 31 jul '24
Kansenongelijkheid bedreigt het onderwijs
Leestijd: ~ 2 minuten | 21 jul '23
In gesprek met Jacobine en Inge
Leestijd: ~ 3 minuten | 20 jul '23

Doe je ook mee?

Werken bij Educto is meer dan alleen een baan. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste ambassadeurs die samen werken aan onze droom: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school! Spreekt jou dit aan? Je bent welkom!