Speelgedrag - Sport, spel en onderwijs | Educto

Speelgedrag

Speelgedrag is een onderdeel van een methodiek met gedragskleuren, behorend bij trainingen om te werken aan sociaal emotioneel gedrag tijdens spelen en bewegen van kinderen. Leerlingen spelen op vele plekken, op zoveel verschillende wijzen, zowel in de klas als buiten. De gedragskleuren helpen je om het speelgedrag van leerlingen beter te begrijpen en hen (zelf) te helpen dit te ontwikkelen. Resultaat is, dat leerlingen beter in staat zijn vriendjes te maken en deze relaties te behouden. Ook zie je dat leerlingen meer zelfvertrouwen ontwikkelen en betere leerprestaties laten zien. Deze methode is ontwikkeld door Erik Boot, gedragsspecialist Spelen en bewegen met gedragskleuren op het speelplein en de gymzaal.

Speelgedrag via Educto

Deze partner staat bol van de enthousiaste professionals die al jaren een gezonde, energieke en positieve omgeving creëren vanuit deskundigheide en hoogwaardige invulling waar scholen, bso’s en sportverenigingen een basis vinden voor hun ambities binnen sport, vrije tijd, educatie en maatschappelijke doelstellingen.

Zo leveren ze een bijdrage aan de maatschappelijke participatie en sociale cohesie, en leren jonge mensen om gaan met normen en waarden. Mensen komen in beweging, worden gestimuleerd om actief te worden en te blijven.

Inzet van begeleiding

Deze partner gebruikt sport, spel en onderwijs als middel om te laten zien en ervaren, dat leuk en sportief bezig zijn positieve energie oplevert en draagt bij aan kwaliteitsverbetering van leven. Dit is geschikt voor alle leerlingen van het basisonderwijs en wordt uitgevoerd bij jou op school in de gymzaal en bij mooi weer buiten op het schoolplein.

Voor wie?

Voor leerlingen in het basisonderwijs.

Meer weten?

Rustig nalezen? Dat kan! Download de brochure.

Download brochure: 'Speelgedrag'

De mogelijkheden bespreken?

Of je nou op zoek bent naar een specifieke oplossing of je gewoon wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Wij staan voor je klaar. Neem contact op met een van onze collega's of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ilse Verweij

Coördinator

info@educto.nl
078 790 00 53
School
Ouder/verzorger

Quotes

Deze mooie reacties hebben wij ontvangen.

Wij denken graag met je mee

Heb je vragen? Laat het ons weten. Wij helpen jou en daarmee de leerlingen op jouw school graag.
Bel mij terug

Stel een vraag