GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Het is onze missie om jouw organisatie te ondersteunen en om voor de meest complexe vraagstukken een oplossing te vinden. Met onze zorg op maat kun je voor elke leerling de juiste hulp krijgen.

Kwaliteit voorop

Bij Educto houden we supervisie op alle trajecten zodat we de kwaliteit altijd kunnen waarborgen

Wij bieden zorg op maat

Ieder kind is uniek en iedere situatie vraagt een op maat gemaakt plan. Wij gaan het gesprek aan met ouders en kinderen om zo samen de beste oplossing te vinden.

Samen met de begeleiders van Educto kijken we hoe we kinderen het beste kunnen helpen. Door deze kinderen dat beetje 'extra' te bieden, zien we kinderen die zelfverzekerder worden en weer die extra tools aangereikt krijgen om een stapje verder te komen.  De kracht zit hem vooral in de samenwerking tussen de begeleider en de leerkracht. 
Wat ook fijn is, is dat ouders en leerkrachten precies kunnen volgen hoe de begeleiding verloopt en aan welke doelen gewerkt wordt via een online tool.

Charlotte Gret
Intern Begeleider
Basisschool Park16hoven

Een Nationaal Programma Onderwijs subsidie aanvragen wordt nu makkelijker dankzij onze NPO Assistent

Met de NPO Assistent vraag je heel eenvoudig een offerte aan. Geen ingewikkelde administratie, maar een overzichtelijke en snelle klus.

Vind de juiste interventies

Educto geeft per deelgebied een overzicht van alle interventies waar je uit kan kiezen. Zo kun je makkelijk een passend arrangement vinden.

Vraag jouw offerte aan

Laat je bijstaan door onze NPO assistent om eenvoudig  je offerte aan te vragen

Ontvang je offerte

Onze coördinatoren nemen contact met je op om al je wensen door te lopen en de offerte naar je toe te sturen. 

Adjunct directeur 
Basisschool Den Haag

Het prettige van de samenwerking met Educto is dat zij meehelpen in het vormgeven van de begeleiding die bij ons op school past. Als er vragen zijn wordt er in oplossingsmogelijkheden gedacht. Je hebt niet het gevoel dat je er alleen voor staat.

Een samenwerking met ons betekent toegang tot een groot netwerk van professionals die allen zorgvuldig zijn geverifieerd en meteen bereid zijn om jouw organisatie te ondersteunen.

Groot netwerk van gekwalificeerde professionals

Door ons groot netwerk van gekwalificeerde leraren, docenten, pedagogen, en tientallen andere specialisten kun je rekenen op de beschikbaarheid van een professional die aan jouw wensen voldoet.

Jaarlijkse trainingen en opleidingen

Onze professionals hebben toegang tot trainingen en opleidingen, om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Kennisdeling door groot netwerk van partners

Naast de gekwalificeerde professionals werken we ook nauw samen met zorg partners, zodat we een oplossing hebben voor al jouw vraagstukken. Onze kennis delen we ook met jouw school, zodat we alle leerlingen optimaal kunnen ondersteunen.

Of je nou op zoek bent naar een specifieke oplossing of je gewoon wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Wij staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers of vul het contact formulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Partners waarmee we samenwerken

IK HEB HULP NODIG
Neem contact op

Ontvang kwalitatieve zorg

Kwaliteit staat voorop bij hét Kindzorgcentrum Educto. Daarom houden wij supervisie over de trajecten en werken leerlingen met een vaste begeleider.

Wij bieden zorg op maat

Ieder kind is uniek en iedere situatie vraagt een op maat gemaakt plan. Wij gaan het gesprek aan met ouders en kinderen om zo samen de beste oplossing te vinden.

Door een breed scala aan interventies kunnen we in al jouw behoeften voorzien. Hierdoor hoef je slechts één partij in te schakelen.

Ruim aanbod aan interventies

Netwerk van gekwalificeerde zorgverleners

Met ons netwerk van geverifieerde en gekwalificeerde professionals hebben we de juiste expertise voor al je interventies.

Wil jij je kind via Executieve Functies helpen bij het plannen en leren van het huiswerk? Plannen en organiseren zijn de basisvoorwaarden voor het efficiënt maken van schoolwerk. Wanneer er geen overzicht is over het schoolwerk, zal je kind extra tijd kwijt zijn bij diverse schooltaken, waaronder het maken van huiswerk. Vaak weten kinderen niet welke manieren van leren er zijn en welke manier van leren bij hen past.  

Bij dit arrangement werken wij met de leerlingen aan de voorwaarden om te komen tot leren. Planning, taakaanpak en organiseren van je werk staan onder andere centraal.

Inzet begeleiding bij Executieve Functies

De volgende onderdelen komen in de training aan bod:

  • Taakaanpak
  • Planning en organisatie 
  • Organiseren van je (huis)werk 
  • Volgehouden aandacht 
  • Taakinitiatie 
  • Werkgeheugen

Executieve Functies Begeleiding bij Educto

Executieve functies beschrijven alle processen in de hersenen die nodig zijn om activiteiten, waaronder leren, succesvol te volbrengen. Executieve functies zijn belangrijk bij alle activiteiten in ons leven: deze functies organiseren samen de randvoorwaarden voor succes.

In de eerste les wordt een vragenlijst afgenomen om te kijken wat de beginsituatie is. Er wordt aan de executieve functies gewerkt door gebruik te maken van het schoolwerk. Dit kunnen bijvoorbeeld methode gebonden materialen zijn of huiswerkopdrachten. In overleg met de school wordt bepaald waar de nadruk op komt te liggen tijdens de lessen. We werken met begeleidingsplannen en werken doelgericht. Aan het einde volgt een eindverslag van de behandelde onderdelen en een advies aan leerling en ouders voor oefening thuis en/of eventueel vervolg.Wil jij met een Educto Specialist de mogelijkheden bespreken?

Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op

Éen partij, Éen aanspreekpunt

Door een breed scala aan interventies kun je voor alle vraagstukken bij ons terecht. Je hebt één vaste aanspreekpunt en geen gedoe met complexe administratie.

Angela van Bebberen

coördinator

Wouter de Hoogh

coördinator

Mariska Priem

coördinator

Bel mij terug

Valery De Lange

coördinator

Een netwerk van professionals

Executieve Functies Begeleiding

Bij Educto vind je gekwalificeerde en ervaren

begeleiders die direct beschikbaar zijn

Samen sterk voor excellente zorg

Wij staan altijd voor je klaar!

Bij Educto vind je gekwalificeerde

en ervaren begeleiders die

direct beschikbaar zijn