Subsidie aanvragen? Lees hier hoe dit moet

clock

3 juni, 2020

Folder

Scholen

comment

2 reactie

De noodzaak om onderwijs op afstand te geven, heeft zowel positieve als negatieve resultaten opgeleverd. Door het gebrek aan contactonderwijs is namelijk gebleken dat risico’s op kansenongelijkheid in het onderwijs enorm is versterkt. Zo beschikten sommigen leerlingen niet over de gewenste apparatuur, een rustige werkplek of internet. Ook waren er leerlingen die onvoldoende ondersteuning kregen vanuit de thuissituatie. 

Om ervoor te zorgen dat deze leerlingen de extra aandacht krijgen die zij verdienen, stelt het kabinet 244 miljoen beschikbaar. Scholen kunnen subsidie aanvragen om hun leerlingen en studenten in de periode van de zomervakantie 2020 tot aan de zomervakantie 2021 te bieden met inhaal- en ondersteuningsprogramma’s. Iedere school mag hier een eigen, passende invulling aan geven. 

Wil je weten hoe je optimaal een subsidie aanvraag kan doen?

Benieuwd hoe jouw school deze subsidie kan aanvragen? Educto denkt graag met je mee over de juiste invulling van de subsidie. 

 

Klik hier voor meer informatie.

  1. Beste medewerker van Educto,

    Ik heb goede berichten gehoord van mijn collega’s m.b.t. het inzetten van jullie ondersteuning.
    Is dit ook mogelijk met een collega die nu op onze school vrijwilligerswerk doet?
    Daarnaast zoek ik nu nog uit of dit voor onze school sowieso te regelen is. kan ik maandag hier maandag contact over opnemen.

  2. Graag zou ik contact hebben over mogelijkheden omtrent subsidie corona en een samenwerking daarin. Ik ben bereikbaar via 06-18930432.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap