Leren leren met dyslexie

clock

21 november, 2017

Folder

Partners

comment

0 reactie

Op 3 oktober is het nieuwe platform van Studieus officieel van start gegaan: Leren Leren met Dyslexie. Studieus biedt laagdrempelige online informatie en trainingen voor kinderen en hun ouders. De trainingen zijn erop gericht om ouders meer handvatten te bieden om hun kind optimaal te kunnen ondersteunen.

Studieus gelooft dat ieder kind/jongere optimale studieresultaten kan behalen, alleen moet je soms leren hoe dat moet. Daarom helpt Studieus kinderen en jongeren leren leren. Zo kunnen zij, ondanks een leerobstakel, alles uit zichzelf halen wat erin zit!

Online trainingen

Studieus biedt laagdrempelige online informatie en trainingen voor kinderen en hun ouders. Daarnaast vinden zij de mogelijkheid tot persoonlijk contact erg belangrijk. Bij alles wat ze doen gaat het om het verbeteren van de leertechnieken van een kind.

Studieus biedt op dit moment online trainingen voor ouders. De trainingen zijn erop gericht om ouders meer handvatten te bieden om hun kind optimaal te kunnen ondersteunen. De trainingen die momenteel beschikbaar zijn, zijn:

  • Dyslexie en vreemde talen
  • Planning en organisatie
  • Het leren van lange teksten

Ook geeft Studieus voorlichting en informatie aan ouders en scholen om de kennis en het begrip over leerproblemen te vergroten. Door middel van zogenoemde zorgarrangementen kunnen kinderen ook op school hulp krijgen bij het ‘leren leren’.

Kijk voor meer informatie op www.lerenlerenmetdyslexie.nl. Studieus deelt dagelijks tips en weetjes over ‘leren leren’. Klik hier om naar de pagina te gaan en like de pagina om op de hoogte te blijven!

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap