Brugfunctionaris subsidie | Educto

Subsidie Brugfunctionaris

Ieder kind verdient een fijne omgeving om in te ontwikkelen. De thuis- en schoolsituatie speelt een grote rol binnen die ontwikkeling. Sommige kinderen hebben het lastiger op school door hun thuissituatie. Bijvoorbeeld door financiële zorgen of als er thuis geen Nederlands wordt gesproken. Met de nieuwe subsidie voor de brugfunctionaris kunnen scholen iemand met een brugfunctie inzetten die laagdrempelig bereikbaar is voor het gezin. Het contact tussen de ouders en de school kan zo versterken waardoor kinderen tot bloei kunnen komen.

Aanvraagperiode

Subsidies kunnen worden aangevraagd van 8 januari tot en met 16 februari 2024. Belangrijke voorwaarden en verplichtingen zijn verbonden aan de subsidie, waaronder deelname aan onderzoek en jaarlijkse rapportages.

Voor meer gedetailleerde informatie, bezoek de officiële DUS-I pagina.

Voor wie?

De subsidie richt zich op het primair, speciaal basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs. De subsidiebedragen variëren per onderwijssector en schooltype.

Hoe kun je de subsidie aanvragen?

De aanvraag moet binnen de aanvraagtermijn worden aangevraagd via Dus-I. Om de subsidie aan te vragen moet een aantal zaken omschreven worden. Denk hierbij aan de begroting, inzet, activiteiten en focus op welke vragen en signalen de brugfunctie zich gaat richten. Wij helpen je graag met de inhoudelijke verantwoording. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij de invulling van (een deel van) deze uren.

Hulp bij subsidie aanvragen

Wilt jouw school de subsidie aanvragen en kan het stichtingsbestuur hulp gebruiken bij de aanvraag van deze subsidie? Wij helpen graag! Onze partner is gespecialiseerd en daarbij zeer ervaren en kundig in het verzorgen van een volledige subsidieaanvraag. Samen met onze partner coördineren wij het volledige subsidietraject, van aanvraag en begroting tot de administratieve verantwoording.

Hulp nodig bij de subsidie aanvraag, dien dan een hulpvraag in.

Invulling subsidie

Voor de subsidie brugfunctionaris kunnen wij ondersteuning bieden bij de invulling van (een deel van) deze uren. Met ons uitgebreide netwerk en platform hebben wij voldoende gekwalificeerde en enthousiaste professionals om de functie brugfunctionaris op jouw school te kunnen vervullen.

Wil jij de mogelijkheden bespreken of van gedachten wisselen? Laat het ons weten.

Meer over de subside lees je in Brugfunctie, de schakel tussen ouders, leerlingen en school.

Meer weten?

Rustig nalezen? Dat kan! Download de brochure.

Download brochure: 'Brugfunctionaris subsidie'

De mogelijkheden bespreken?

Of je nou op zoek bent naar een specifieke oplossing of je gewoon wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Wij staan voor je klaar. Neem contact op met een van onze collega's of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Simone van Bentum

Coördinator

info@educto.nl
078 790 00 53
School
Ouder/verzorger

Quotes

Deze mooie reacties hebben wij ontvangen.

Wij denken graag met je mee

Heb je vragen? Laat het ons weten. Wij helpen jou en daarmee de leerlingen op jouw school graag.
Hulpvraag indienen

Stel een vraag