Aanmelden nieuwsbriefvoorkeuren | Educto

Stap 2/3
Welkom bij Educto!

Wij zijn blij dat je je bij ons netwerk wilt aansluiten. Door je aan te melden, word je onderdeel van een netwerk dat zich inzet voor het ondersteunen van kinderen op het raakvlak van onderwijs en zorg.

Aanhef *
Mr. Mv. NoB.
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Naam organisatie *
Plaatsnaam *
Onderwijstype *
Functie *

Sluit je aan bij onze missie: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school!

Bepaal zelf welke informatie jij wilt ontvangen.

Krijg jij energie van het ondersteunen van kinderen op het raakvlak van onderwijs en zorg? Dat gevoel herkennen wij. Dat is precies waarom wij iedere dag vol enthousiasme aan de slag gaan om zo veel mogelijk kinderen te ondersteunen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, word je deel van ons netwerk. Wat wij delen?

📚 Actuele informatie: Blijf op de hoogte van de nieuwste inzichten, specifiek gericht op het ondersteunen van leerlingen op het raakvlak van onderwijs en zorg, binnen PO, VO en SBO.

💡 Kennisartikelen: Ontvang artikelen die verdiepende informatie en praktische adviezen geven om leerlingen beter te kunnen ondersteunen.

🌱 Subsidie-updates: Blijf op de hoogte van subsidies en andere mogelijkheden die je in staat stellen leerlingen nog een stapje verder te helpen.

📖 Ons aanbod: Ontvang informatie over onze arrangementen gericht op het geven van extra aandacht aan kinderen met leer- of ontwikkelingsproblemen.

Word jij ook deel van ons netwerk? Samen kunnen we meer kinderen in hun kracht zetten.