Voor zzp'ers | Educto
Voor zzp'ers

Voor zzp'ers

Als zzp’er op het kruispunt van zorg en onderwijs werk je vaak alleen. Je hebt geen directe collega’s om mee te overleggen, moet zelf zorgen voor nieuwe opdrachten en actief op de hoogte blijven van de laatste onderzoeken en materialen. Deze en andere uitdagingen van zzp’ers herkennen wij. Daarom faciliteren wij ons netwerk met diverse diensten, persoonlijk en via ons online platform.

Orthopedagoog of psycholoog

Zoek je als orthopedagoog, logopedist of psycholoog (met master kind en jeugd) een perfecte springplank voor je carrière? Heb je maximaal 3 jaar ervaring? Of ben je net/bijna afgestudeerd? Lijkt het je lekker om vrij te zijn in de schoolvakanties en zit passie om kinderen te laten stralen ook in jouw DNA? Dan hebben wij een ruim aanbod aan opdrachten voor je, zodat je altijd verzekerd bent van een leuke uitdagende opdracht.

Werken wanneer het jou uitkomt
Geniet van de vrijheid van een zelfstandige en kies de opdrachten die het beste bij jouw schema en talenten passen. Wij helpen je graag op weg, ook als zzp’er. App of bel gerust met onze recruiter Marjolein 06 83 99 15 91.

Ons netwerk

  • Je krijgt toegang tot een breed aanbod aan opdrachten onder en na schooltijd binnen het basis- en voortgezet onderwijs.

  • Door afwisseling van opdrachten ontstaat er een bredere kennis en kunde binnen het netwerk.

  • Sparring en advies bij lopende trajecten brengen ons samen verder. Binnen het netwerk zijn er altijd experts op elk onderdeel die graag meedenken.

  • Voor orthopedagogen en psychologen: er is veel materiaal beschikbaar om goed te kunnen behandelen. Dit helpt jou goed als behandelaar om met verschillende situaties en vragen om te gaan, ook als je minder ervaring hebt. Dat geeft houvast.

  • In het algemeen: daar waar materiaalverbetering nodig is, werken we hieraan. Hier wordt de kennis en kunde van het netwerk ingezet.

  • Werken met de hedendaagse digitale mogelijkheden waardoor de aandacht gaat naar de zorg.

  • Als startende zpp’er kun je advies inwinnen over je (startende) onderneming zodat jij je kan richten op het leveren van zorg. Lees hier verder.

zzp-schap

Hoe word ik zzp'er?

Stap 1: Maak een profiel aan op ons platform. Zo heb je toegang tot de leukste zzp-opdrachten.

Stap 2: Telefonische kennismaking. Wij bellen jou, zodat wij elkaar leren kennen. Dit kost maar een paar minuten.

Stap 3: Oriënteer en lees over het zzp-schap, mocht je geen zzp'er zijn. Wij hebben twee handige linkjes die je kunt bekijken: Zzp’er worden: 7 belangrijke stappen (kvk.nl) & Platform voor startende zzp'ers - ikwordzzper.nl

Hier vind je ook nog antwoorden op vragen, die veel gesteld worden. Daarnaast helpt onze recruiter Marjolein je graag op weg. Bel Marjolein op 06 83 99 15 91 of stel haar jouw vragen in het gesprek van stap 2.

Stap 4: Maak een afspraak bij de Kamer van Koophandel. Schrijf je hier in als zelfstandige zonder personeel.

Stap 5: Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Regel een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Stap 6: Klaar voor de opdrachten. Je bent klaar om op de opdrachten te reageren die je leuk lijken.

Stap 7: Administratieve afhandeling. Mocht je de opdracht toegewezen krijgen; dan upload je een aantal belangrijke formulieren en teken je een overeenkomst.

Dit is alles! En nu kun jij samen met ons kinderen een stapje verder op weg helpen!

Sluit je aan bij ons netwerk

Je maakt deel uit van een netwerk waarin verbinden, ontdekken en ontwikkelen centraal staat. Wij delen kennis, kunde en enthousiasme. Benieuwd hoe je jouw expertise kan inzetten binnen ons netwerk?