Voor partners | Educto
Voor partners

Wat wij doen voor partners

Educto is in beweging. Ons doel? Ieder kind stralend en vol vertrouwen naar school. Wij bewegen samen met onze partners en onze aangesloten professionals. Graag creëren wij zo de mogelijkheid om voor ieder kind de juiste ondersteuning te bieden. Deel jij onze missie en krijg je energie van ons verhaal? Maak een afspraak voor een kop koffie om samen te bespreken hoe wij kunnen samenwerken.

Meerdere hulpvragen

Hét Kindzorgcentrum Educto brengt vraag en aanbod samen op het gebied van kinderen en hun ontwikkeling. Wij streven ernaar om een zo compleet mogelijk zorgaanbod te realiseren. Want op die manier kunnen we ondersteuning bieden aan ieder kind en bij elke hulpvraag. Daarom werken wij met en zoeken wij altijd naar partners die die hulp kunnen geven èn heel goed zijn geworden in de afgelopen jaren om die hulp te bieden. We zoeken de beste mensen daarbij. Denk aan orthopedagogen, psychologen, psychomotorisch therapeuten, speltherapeuten etc.

Voor en met elkaar

Samen sparren wij om van elkaar te leren en elkaar te versterken. Altijd wanneer dit wenselijk is, maar een mooi bijvoorbeeld hiervan is onze 'partnerdag'.

Educto biedt ook administratieve ondersteuning aan partners en kan helpen met het koppelen van opdrachten en hulpvragen aan de juiste professionals met behulp van ons digitale platform. Dit breidt zich steeds meer uit naar een mooi ecosysteem. Hiermee maken we de overhead heel laag voor onze partners. Voorheen moesten zij alles zelf inkopen, regelen, administreren, betalen, met meerdere systemen werken en zoeken. Dat hopen wij zo wat efficiënter te maken.

Onze partners

Samen met onze partners zetten wij ons iedere dag met enthousiasme in voor ieder kind.