Voor ouders | Educto
Voor ouders

Wie helpt mij de beste weg te kiezen?

Je vermoedt dat jouw kind het lastig heeft met leren. Of met andere vaardigheden zoals concentratie of taal- en spraakontwikkeling. Misschien is jouw vermoeden al bevestigd door een professional. Dit roept vragen, twijfels en onzekerheden op. Daar wil je antwoorden op.

Wat kun je van ons verwachten?

Educto helpt kinderen bij het aanpakken en oplossen van leer- en ontwikkelingsvraagstukken, zoals dyslexie, dyscalculie, taal-/spraakstoornissen en hoogbegaafdheid. Onze coördinator is een direct en persoonlijk aanspreekpunt voor school. Zij neemt de rol van gids en zorgregisseur op zich op weg naar passende en effectieve ondersteuning. Zij biedt persoonlijk advies, begeleiding en evaluatie om te bepalen wat de beste aanpak is voor de specifieke leerproblemen van jouw kind op zijn of haar school.

Alle hulp bij elkaar

We werken met meerdere disciplines binnen ons netwerk, waardoor we ook ondersteuning kunnen bieden bij meervoudige leerproblemen. Met alle betrokken partijen wordt hun kennis en vaardigheden gedeeld om samen te werken aan optimale kansen en resultaten voor het kind.

Samen met school

Samen met de school van je kind zoeken we uit wat de beste aanpak is voor de specifieke (leer)problemen van jouw kind. De aanvraag voor ondersteuning vanuit Educto moet dan ook via school verlopen. De intern begeleider op school kan de aanvraag voor onderzoek en begeleiding bij Educto doen. Vanuit daar gaat het balletje rollen. Benader dus je interne begeleider op school, zodat hij/zij contact met ons kan opnemen.

We helpen je graag verder!

Wil de intern begeleider op jouw school meer weten? Bijvoorbeeld hoe wij kunnen helpen? Wij vertellen graag meer. Je kunt ons bereiken via 078 7900053 of laat een berichtje achter via contact.

Een stralend kind

Wat je vooral wil is een oplossing. Zodat jouw kind zijn of haar talenten volledig kan ontplooien, betere schoolresultaten haalt en weer blij en vol zelfvertrouwen in het leven staat. Daarvoor ben je bij Educto op de goede plek.