Over Educto

Hét Kindzorgcentrum Educto

Bij hé t Kindzorgcentrum Educto staan we voor kinderen en hun talenten. Kinderen ervaren meer kwaliteit van leven als ze hun talenten ten volste kunnen benutten. Daarom helpt en ondersteunt Educto bij het overwinnen van obstakels en het vrijmaken van de weg naar optimale ontplooiing van talenten.

Meer weten? Kies een onderwerp in de blauwe balk hieronder

Meer informatie over:

Kies een onderwerp in de blauwe balk hierboven

Missie en visie

Bij hét Kindzorgcentrum Educto staan we voor kinderen en hun talenten. Kinderen ervaren méér kwaliteit van leven als ze hun talenten ten volste kunnen benutten. Daarom helpt en ondersteunt Educto bij het overwinnen van obstakels en het vrijmaken van de weg naar optimale ontplooiing van talenten.

 

Een betrokken gids en zorgregisseur

Aan de basis van hét Kindzorgcentrum Educto ligt een vraag. Namelijk: “Waar kan ik terecht als ik niet zeker weet welke zorg mijn kind nodig heeft? Wie helpt mij het beste pad te kiezen?”

Hét Kindzorgcentrum Educto helpt kinderen en hun ouders een oplossing te vinden bij leer- en ontwikkelingsproblemen. Denk daarbij aan dyslexie, dyscalculie, taal-/spraakstoornissen en meer/hoogbegaafdheid. De Educto Care collega’s zijn betrokken gidsen en zorgregisseur. Ze begeleiden ouders en kinderen naar passende en effectieve ondersteuning, net zolang tot de beste oplossing is bereikt. Bij onze rol hoort óók dat wij kennis en kunde delen met alle betrokken partijen. Want werken we samen aan optimale kansen en resultaten voor het kind.

Werkwijze

Je hebt zorgen over jouw kind en besluit tot een kennismaking met hét Kindzorgcentrum Educto. Wat kun je verwachten?

Allereerst staat Educto ouders en kinderen bij met gedegen advies, begeleiding en evaluatie. Samen zoeken we uit wat de beste aanpak is voor de specifieke (leer)problemen van jouw kind. Doordat wij meerdere disciplines onder één dak hebben, kunnen wij ook ondersteuning bieden bij meervoudige leerproblemen. Dit gebeurt onder de hoede van een zeer betrokken coördinator, die jouw directe en persoonlijke aanspreekpunt is.

Locaties

Hét Kindzorgcentrum Educto levert op dit moment actief zorg deze gemeentes. Wil je weten of wij ook zorg leveren in jouw gemeente? Wij staan je graag te woord. 

Educto lab

Hét Kindzorgcentrum Educto streeft naar innovatie en excellente kwaliteit. Ervaringen en vragen van onze cliënten inspireren ons continu tot vernieuwing en verbetering. Educto Lab is ons onderzoekscentrum, waar aangepaste en nieuwe behandelingen op hun resultaten worden geanalyseerd en getoetst. Logo_Educto_Lab_RGB

Dit levert een stroom aan kennis en nieuwe inzichten op. We delen die kennis, zodat iedereen er profijt van heeft.

Samenwerkende partners

Hét Kindzorgcentrum Educto brengt vraag en aanbod samen op het gebied van kinderen en hun ontwikkeling. Wij streven ernaar om een zo compleet mogelijk zorgaanbod te realiseren. Want op die manier kunnen we ondersteuning bieden aan ieder kind en bij elke hulpvraag. Daarom zoeken wij altijd de samenwerking met partners die op dit terrein van de zorg actief zijn en onze missie, visie en kernwaarden delen.

Folders en brochures

Hieronder vind je onze beschikbare folders en brochures.

  • Onze folder voor ouders
  • De Educto folder voor schoolbesturen en samenwerkingsverbanden
  • De folder voor scholen
  • Folder Educto zorgarrangementen

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap