Onze partner labels

clock

16 januari, 2019

Folder

Organisatie

comment

0 reactie

Op iedere school zitten kinderen die extra aandacht nodig hebben. Omdat ze te grote uitdagingen ervaren bij het lezen, rekenen, hun werkhouding, spraak-/taalontwikkeling of met andere vaardigheden. Dit komt steeds vaker voor en, zoals uit DUO-onderzoek is gebleken, verzwaart de werkdruk van de leerkrachten. Maar die extra aandacht is wél nodig, want kinderen moeten kunnen meedoen in de klas, voldoende resultaten halen… kortom, lekker in hun vel zitten.

Van signaleren naar oplossen, samen met de behandelaar

De leerkrachten op uw school zijn erin getraind om leerobstakels te signaleren. Maar tussen signaleren en oplossen loopt een lange weg. Accurate diagnose, effectieve begeleiding en succesvolle behandeling vereisen professionele expertise. Hét Kindzorgcentrum Educto biedt deze expertise. Letterlijk binnen uw school. Dicht bij het kind, de ouders en de leerkrachten. Zodat samen met de behandelaar wordt gewerkt aan een optimaal resultaat voor het kind.

De partner labels van Hét Kindzorgcentrum Educto

Via Hét Kindzorgcentrum Educto kunt u gebruik maken van de hulp van psychologen, orthopedagogen, logopedisten en remedial teachers. Hun expertise is ondergebracht in verschillende partners:

Leestalent

Uw professionele partner voor vergoede zorg bij ernstige enkelvoudige dyslexie. Onze diensten omvatten zowel diagnostiek als resultaatgerichte behandeling. Wij bieden ook mogelijkheden voor online behandeling.

www.leestalent.nl

078 – 790 00 55

Taalreis

Hét behandelcentrum voor dynamische logopedie. Onze aanpak is evidence-based en innovatief en wordt gekenmerkt door toegankelijkheid en betrokkenheid. Ook zijn er mogelijkheden voor online behandeling.

www.detaalreis.nl

078 – 790 00 50

Studieus

Waar kinderen uit het basis- en voortgezet onderwijs ‘leren leren’. Want ieder kind kan het beste uit zichzelf halen voor optimale studieresultaten. Ondanks een leerobstakel. Je moet soms alleen even leren hóe. Studieus helpt daarbij.

www.studieus.nl

078 – 790 00 52

Rekenlicht

Ontspannen omgaan met cijfers en getallen. Rekenen met plezier en zonder stress. Dat kan ieder kind leren. Rekenlicht maakt rekenen licht met een uitdagende, kindgerichte aanpak van rekenproblemen en dyscalculie.

www.rekenlicht.nl

078 – 790 00 50

Taallabyrint

Wegwijzer en expertisecentrum op het gebied van dyslexie. U kunt bij ons terecht voor niet-vergoede dyslexiezorg en taal- en spellingsproblemen. Wij bieden passende oplossingen in de vorm van onderzoek, advies en begeleiding.

www.mijnlabyrint.nl

078 – 790 00 54

Zorgpartners

Naast advies, begeleiding en evaluatie op het gebied van dyslexie, logopedie en leren leren biedt hét Kindzorgcentrum Educto ook diagnose en behandeling samen met zorgpartners aan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap