Ons netwerk | Educto

Verbinden en inspireren

Educto verbindt, inspireert en faciliteert haar netwerk met als doel voor ieder kind de juiste ondersteuning te bieden. Wat bedoelen we met 'ons netwerk'? Wij vormen een samenwerking met partnerorganisaties en met professionals die actief zijn in kindzorg en onderwijs. Dit zijn partners en professionals die directe zorg leveren én partners die aanvullende diensten en producten leveren. Zo vullen wij elkaar aan en bieden de beste zorg aan kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen.

Hoe doen wij dat? Allereerst door goed te luisteren wat er echt speelt om zo tot een goed advies te komen. Samen met onze partners en onze aangesloten professionals blijven wij in beweging. Ons doel? Ieder kind stralend en vol vertrouwen naar school.

Leerkrachten zijn ervaren om problemen met leren en andere vaardigheden te signaleren. Maar tussen signaleren en oplossen loopt een lange weg. De juiste diagnose, goede begeleiding en een behandeling die het kind echt helpt, vragen tijd en aandacht. Niet iedere school heeft daar de mensen en middelen voor. Wij denken graag met je mee wat wij hierin kunnen betekenen.

Onze ervaren psychologen, orthopedagogen, logopedisten en remedial teachers binnen vanuit ons netwerk zetten zich met veel enthousiasme in. Bij iedere leer- of ontwikkelingsvraag op het kruispunt van onderwijs en zorg. Wij werken op school. Dicht bij de leerling, de ouders en de leerkrachten. Zo helpen wij iedere leerling samen een stapje verder. Dit doen wij vol passie en enthousiasme.

Wil je meer weten over ons netwerk? Lees hier dan verder of neem 's een kijkje bij wat wij voor huidige en toekomstige partners kunnen betekenen.

Sluit je aan bij ons netwerk

Je maakt deel uit van een netwerk waarin verbinden, ontdekken en ontwikkelen centraal staat. Wij delen kennis, kunde en enthousiasme. Benieuwd hoe je jouw expertise kan inzetten binnen ons netwerk?