Subsidie verbetering basisvaardigheden staat open | Educto

28 March 2023

"Subsidie verbetering basisvaardigheden staat open"

De nieuwe aanvraagronde van de subsidie verbetering basisvaardigheden staat open. Met deze subsidieregeling kun je als school ondersteuning aanvragen voor het versterken van de basisvaardigheden taal, rekenen/wiskunde, burgerschap en digitale geletterdheid. Zo kan jouw school zoveel mogelijk leerlingen de juiste ondersteuning bieden.

Wanneer en hoe kan je subsidie aanvragen?
Twee subsidieregelingen zijn beschikbaar:

1. De regeling verbetering basisvaardigheden voor prioriteitsscholen 2023 is voor scholen met het oordeel ‘zeer zwak’ of ‘onvoldoende’ van de Inspectie van het Onderwijs.

2. Alle andere scholen kunnen subsidie aanvragen via de regeling verbetering basisvaardigheden voor overige scholen 2023.

De subsidie kan worden aangevraagd van 27 maart 2023 tot en met 14 april 2023. De uitvoering van de subsidie loopt tot en met 31 juli 2025.

Wil jij graag voor jouw school deze subsidie aanvragen, maar heb je eigenlijk de tijd niet? Wij helpen je graag! Tijdens eerdere subsidierondes hebben wij veel contact gehad met DUS-I. Door die ervaring kunnen wij voor jou het volledige subsidietraject coördineren, van aanvraag tot de administratieve verantwoording. Zodat jij je kunt richten op je team en de leerlingen.

Wil jij de mogelijkheden bespreken?
Dat kan! Samen met ons kun je jouw hulpvraag verder uitdiepen en overleggen over de precieze invulling van het bijbehorende programma. Bel ons op 078 7900053 of neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij https://www.educto.nl/arrangementen/didactische-vaardigheden

Doe je ook mee?

Werken bij Educto is meer dan alleen een baan. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste ambassadeurs die samen werken aan onze droom: ieder kind vol vertrouwen en stralend naar school! Spreekt jou dit aan? Je bent welkom!