Neurofeedbacktherapie: een 2.0 versie van je kind

clock

27 november, 2018

Folder

Kindontwikkeling

comment

0 reactie

Breinblinker, één van de samenwerkingspartners van Educto, is gespecialiseerd in neurofeedbacktherapie bij kinderen met concentratie- en leerproblemen. In recentelijk wetenschappelijk onderzoek zijn verschillende behandelmethoden bij kinderen met ADHD vergeleken. Conclusie van dit onderzoek was dat neurofeedback, een behandeling zonder medicatie, langdurig positieve effecten heeft bij kinderen met ADHD.

Effecten neurofeedback

Neurofeedbacktherapie kan ook zonder een gestelde diagnose goed ingezet worden en heeft over het algemeen de volgende effecten:

  • Meer rust in het hoofd
  • Makkelijker leren
  • Langere aandachtsspanne
  • Betere focus
  • Verbeterde communicatieve vaardigheden
  • Prettiger gedrag (bv. minder woedeaanvallen)

Informatieavond

Veel ouders en scholen zijn nog niet bekend met de mogelijkheden van neurofeedbacktherapie. Wilt u meer weten over deze vorm van therapie voor uw kind of leerlingen? Kom dan naar de informatieavond ‘Neurofeedbacktherapie: Een 2.0 versie van uw kind’ op woensdag 23 januari van 18.30 tot 20.30 uur aan de Noordsingel 168 te Rotterdam (hoofdvestiging Educto)

Vind u het leuk om langs te komen? Meld u via hier aan voor deze informatieavond. Wij zorgen voor de koffie en thee!

Zou u op uw eigen school een presentatie en demo willen krijgen over neurofeedbacktherapie? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Stuur een e-mail of bel met 085-0609625

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap