De beste zorg, makkelijk geregeld:

in 3 stappen naar een NPO subsidieaanvraag

Dankzij het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) kan elke school leerkrachtondersteuning inzetten om corona-achterstanden weg te werken. Fijn! Maar hoe pak je dat aan? Tijd tekort, handen tekort, keuzestress van al het aanbod: scholen hebben er een lastige taak bij gekregen. Hét Kindzorgcentrum Educto biedt graag de helpende hand.

Misschien herken je je in wat we horen bij scholen?

  • Het aanbod op de NPO website is overweldigend.
  • We weten wat we willen, maar hoe kom ik snel aan een offerte NPO?
  • Vanuit onze leerkrachten horen we een brede vraag. Kan ik dat eigenlijk invullen met één aanbieder?
  • Zorg op school zou veel rust geven – zowel voor onze leerlingen als onze leerkrachten.
  • We hebben al zoveel administratieve taken. Hoe voorkomen we dat er nog meer bij komt?
  • Voor sommige leerlingen is de hulpvraag erg complex. Hoe bieden we zorg op maat?
  • De tijd dringt. Ik wil graag snel weten wat mogelijk is!

Educto maakt het makkelijk voor je

We hebben een praktisch overzicht gemaakt van de NPO menukaart met keuze uit interventies. Daarmee zie je in één oogopslag welke interventies effectief zijn en welke het beste aansluiten op de doelen van leerlingen.

De volgende stap is om te kijken naar de arrangementen basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Wil je individuele begeleiding of begeleiding in groepen? Zoek je studiehulp, dyslexiezorg of een combinatie van beiden? Ook voor complexe hulpvragen kun je bij Educto terecht: onze gespecialiseerde ‘labels’ werken nauw samen.

Maar dan: de subsidieaanvraag… Geeft alleen het woord al stress? Met de Educto NPO offerte tool download je heel eenvoudig een offerte, die zo bij de NPO subsidieaanvraag kan. Geen ingewikkelde administratie, maar een overzichtelijke en snelle klus. Zo blijft er tijd over voor waar het ons allemaal om gaat: leerlingen bijstaan in hun ontwikkeling op school.

In 3 stappen naar je NPO subsidieaanvraag basisonderwijs

  1. Kies een passende interventie uit de menukaart: hier vind je een praktisch overzicht.
  2. Bekijk de Educto arrangementen basisonderwijs en voortgezet onderwijs.
  3. Download direct jouw offerte NPO met de handige NPO offerte tool.

Samen sterk voor excellente zorg

Kwaliteit staat voorop bij hét Kindzorgcentrum Educto. Daarom is er supervisie over de trajecten en werken leerlingen met een vaste begeleider. Heb je vragen over lesmaterialen? Zijn er obstakels in de leerontwikkeling? Wil je ouders betrekken bij de begeleiding van de leerlingen op school? Je kunt voor al je vragen bij één vast aanspreekpunt terecht: Educto heeft brede kennis in huis.

Onze kracht? Een maatwerkoplossing bieden binnen de school. We delen onze expertise met de leerkracht, die we van A tot Z bij de begeleiding betrekken. Zo maken we samen van goede zorg excellente zorg!

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap