Maak kennis met onze nieuwe stagiaire: Chlöe!

clock

3 december, 2020

Folder

Organisatie

comment

0 reactie

Ik ben Chlöe en ik ben 17 jaar oud. Ik volg de opleiding International Management Assistant op het Zadkine Benthemplein in Rotterdam.

Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd te winkelen of wat te doen met mijn vrienden, maar dat gaat tegenwoordig wat lastig met corona ☹. Ik vind het ook leuk om op vakantie te gaan naar een zonnige plek.

Ik ben begonnen met stage lopen bij Educto op 29 september. In de tijd dat ik nu stage gelopen heb, heb ik al veel geleerd. Ik heb nog niet veel collega’s ontmoet in verband met corona, maar al wel vele gesproken via de telefoon. Dit is mijn eerste keer dat ik stage moet lopen. Dat was een hele zoektocht waarin ik veel ben afgewezen door stageplekken of zelfs ben afgezegd twee dagen voordat ik moest beginnen met stage lopen bij dat bedrijf. Ik ben op Stagemarkt verder gaan zoeken naar een nieuwe stageplek en zo ben ik gekomen bij Educto.

Ik hoop in de tijd dat ik er nog ben veel te leren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap