Informatie voor zzp’ers

Ons netwerk een sterk netwerk

Samen sta je sterk. Want samen kun je, door je kennis, kunde en enthousiasme te delen, de beste zorg bieden aan kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen en hun ouders. Door samenwerking wordt goede zorg excellente zorg!

Meer informatie

Wanneer kan ik aansluiten?

Je kan je aansluiten bij ons netwerk wanneer je expertise hebt op het gebied van onderwijs en zorg. Jij bent psycholoog, orthopedagoog, kindercoach, dyslexiebehandelaar, remedial teacher, pedagoog, leerkracht, docent, onderwijsspecialist of studiecoach.

En je bent betrokken, oplossingsgericht en je hebt ervaring in het begeleiden van kinderen en/of jongeren. Wij komen graag met jou in contact om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Ja ik pas bij dit netwerk

Meer informatie over:

Kies een onderwerp in de blauwe balk hierboven

Onze kernwaarden

Om aan te sluiten bij het netwerk van hét Kindzorgcentrum Educto, is het belangrijk dat je past bij onze kernwaarden:

 • Vooruitziend: alert zijn en anticiperen op wat er in de markt speelt.
 • Oplossingsgedreven: voor cliënten, leer- en ontwikkelwegen én voor hét Kindzorgcentrum Educto zelf.
 • Betrokken: verder gaan dan een diagnose; we gaan op weg naar de oplossing mét onze cliënt.
 • Leuk: we werken met kinderen; zij moeten ondersteuning door hét Kindzorgcentrum Educto als leuk ervaren.
 • Out of the box: verder kijken dan onze eigen branche en ons eigen pad kiezen; uiteraard zonder het goede dat al bestaat uit het oog te verliezen

Samenwerken

Hét Kindzorgcentrum Educto vormt een netwerk van partners die actief zijn in kindzorg en onderwijs. Dit zijn partners die directe zorg leveren én partners die aanvullende diensten en producten leveren. We vullen elkaar aan en bieden zo de beste zorg aan kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen. Samen zijn we meer.

Ons zzp netwerk

Al jarenlang vormt hét Kindzorgcentrum Educto een netwerk van zzp’ers werkzaam binnen kindzorg en onderwijs.

Wij hebben geleerd wat voor jou als zzp’er de meerwaarde is om aangesloten te zijn bij het Educto zzp netwerk, namelijk;

  • Je krijgt toegang tot een breed scala van opdrachten onder en na schooltijd binnen het basis- en voortgezet onderwijs.
  • Door afwisseling van opdrachten ontstaat er een bredere kennis en kunde binnen het netwerk.
  • Sparring en advies bij lopende trajecten brengen ons samen verder. Binnen het netwerk zijn er altijd experts op elk onderdeel die graag meedenken.
  • We werken aan materiaal verbetering waar de kennis en kunde van het netwerk wordt ingezet.
  • Werken met de hedendaagse digitale mogelijkheden waardoor de aandacht gaat naar de zorg.
  • Door het volgen van (geaccrediteerde) opleidingen en intervisie sluiten we aan bij de nieuwste, wetenschappelijke, methodes.
  • Als startende zpp’er kun je advies inwinnen over je (startende) onderneming zodat jij je kan richten op het leveren van zorg
  • Samen zijn we meer! Je maakt deel uit van een netwerk waarin verbinden, ontdekken en ontwikkelen centraal staat. Via ons digitale platform en op een borrel ontmoeten we elkaar.

Wanneer kan ik aansluiten?

Je kan je aansluiten bij ons netwerk wanneer je expertise hebt op het gebied van onderwijs en zorg. Je bent psycholoog, orthopedagoog, kindercoach, remedial teacher, pedagoog, leerkracht, docent, onderwijsspecialist of studiecoach.

Jij bent betrokken, oplossingsgericht en je hebt ervaring in het begeleiden van kinderen en/of jongeren. Wij komen graag met jou in contact om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Hoe kan ik aansluiten?

Via het platform kan jij je vrijblijvend digitaal aanmelden.  Wij komen graag met je in contact!

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap