Even voorstellen: onze nieuwe coördinator Lonneke Bransz

clock

20 juni, 2018

Folder

Uncategorized

comment

0 reactie

Hallo,

Ik ben Lonneke Bransz en per april begonnen bij Educto als regiocoördinator voor Haaglanden en Holland Rijnland.

Ik ben 43 jaar en ik heb hiervoor in de verzorgende cosmetica (shampoo, douchegel, anti-zonnebrand, etc.) gewerkt als productmanager. Hierbij verkocht ik onder andere concepten aan HEMA en ketens. Daarnaast was het mijn taak om ervoor te zorgen dat alle dopjes en flessen in de juiste kleur en op tijd in de fabriek waren om uit te kunnen leveren. Inmiddels ben ik ook als kindercoach met eigen praktijk aan het werk, waar ik veel energie van krijg. Deze baan bij Educto biedt mij een passende mogelijkheid om de ervaring en de passie te combineren. Ik leer momenteel ontzettend veel, voel me erg welkom en heb het erg naar mijn zin en dat komt ook door mijn behulpzame en lieve collega’s!

En niet geheel onbelangrijk: ik ben bijna 9 jaar de trotse moeder van mijn dochter Ellie.

Vriendelijke groet,

Lonneke

 

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap