Olli + Jeujeu en Educto lanceren uniek product: Story cards

clock

20 november, 2018

Folder

Kindontwikkeling

comment

0 reactie

De Olli + Jeujeu story cards zijn een ideale oefening voor de taalontwikkeling van je kind. De story cards-box bevat 6 avonturen. Elk avontuur heeft een thema en bestaat uit vijf verhaalkaarten en één instructiekaart. Samen met je kind leg je het verhaal in de goede volgorde. Door de kaarten op verschillende manieren te gebruiken, is er steeds iets nieuws te ontdekken. Zo blijft het leerzaam, uitdagend en steeds verrassend om met de story cards aan de slag te gaan.

De story cards zijn ontwikkeld in samenwerking met Educto. Educto en
Olli + Jeujeu ontwikkelen samen educatieve spelmaterialen. Ouders gaan
op interactieve wijze aan de slag met de taalontwikkeling van hun kind.

Olli en Jeujeu

Olli en Jeujeu zijn twee vriendjes die samen de wereld ontdekken. De grote lobbes Olli en de kleine slimmerik Jeujeu hebben ieder een heel eigen karakter. Dit is goed terug te zien in de kenmerkende, vrolijke vormgeving. De unieke fantasie figuurtjes en grappige verhalen sluiten goed aan bij de belevingswereld van kinderen van 0-5 jaar. Kinderen leren binnen de veilige sfeer van Olli + Jeujeu omgaan met onverwachte situaties, verschillen tussen mensen en voor jezelf opkomen.
Van het merk Olli + Jeujeu zijn er naast de educatieve materialen, een biologische kledinglijn, knuffels, speelgoed en andere lifestyle producten voor baby’s, peuters en kleuters. De Olli + Jeujeu collectie is verkrijgbaar via de webshop en diverse verkooppunten.

Educto

Hét Kindzorgcentrum Educto helpt kinderen bij de ontwikkeling van hun talenten. Kinderen ontplooien zich beter als zij hun talenten ten volste kunnen benutten. Educto helpt, ondersteunt
en zorgt dat kinderen, ook met een achterstand, hun obstakels overwinnen. Ons motto is dat ieder kind vol zelfvertrouwen in het leven hoort te staan.

Let’s Play, Love and Learn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap