De start van Skribbel®

clock

21 februari, 2017

Folder

Dyslexie

comment

4 reactie

Vandaag was het eindelijk zo ver:  hét nieuwe platform voor online dyslexiebehandeling Skribbel® is officieel in gebruik genomen!

Skribbel® is ontwikkeld door Educto’s onderzoekscentrum Educto Lab in samenwerking met professionals van Leestalent, het Educto-label voor vergoede dyslexiezorg. Samen met Jouw Omgeving, platform voor innovatieve en effectieve online hulp, is hard gewerkt aan een ‘blended care’ oplossing. Persoonlijke hulpverlening wordt hierbij gecombineerd met de beste verschillende tools die online te gebruiken zijn. Ook bij de behandeling van dyslexie kan dit worden toegepast.

Skribbel® biedt kinderen een aantrekkelijke, speelse omgeving. Via een reis door een dierentuin worden leuke en stimulerende oefenvormen aangeboden zoals animaties en interactieve zoekplaten. Ouders en leerkrachten worden bij de behandeling betrokken met instructies en tips. Ook kunnen zij online met elkaar en de behandelaar communiceren en de voortgang volgen. Dit maakt Skribbel® een platform dat is ingericht voor álle betrokkenen rondom het kind. Skribbel® combineert digitale elementen met live behandelcontact en brengt op die manier het beste uit beide werelden bij elkaar.

Skribbel® is niet zomaar tot stand  gekomen, hier is een hele intensieve en spannende reis aan vooraf gegaan. Het was een ontdekkingsreis. Er is ongelooflijk veel gedaan en er is nog heel veel te doen. De eerste kinderen zijn inmiddels gestart in Skribbel®, wij kunnen niet wachten tot alle kinderen hier gebruik van kunnen maken!

Een kleine greep op de weg naar Skribbel®:

 

 

    1. Geachte mevrouw Chattou,

      Bedankt voor uw reactie.
      Ik zou u adviseren om hierover contact op te nemen met de behandelaar. Zij kunnen u en uw dochter ongetwijfeld hierbij helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws voor:

Volg ons op

Onze zorgpartners

Copyright Educto 2021 sitemap