Verbeteren didactische vaardigheden

Wil je jouw leerlingen extra ondersteuning bieden bij het rekenen, lezen, spellen of begrijpend lezen? Met dit arrangement geven wij leerlingen het extra duwtje in de rug dat ze nodig hebben. Door samen, in groepsverband, te leren helpen zij elkaar en wij hen verder.

Didactische vaardigheden via Educto

In kleine groepjes van 3-5 leerlingen werken wij planmatig, en indien mogelijk spelenderwijs aan de didactische vaardigheden. In overleg met de school wordt gekeken welk vakgebieden centraal komen te staan. Vervolgens meten wij, indien nodig, het beginniveau van de leerlingen en maken wij een plan van aanpak door middel van een begeleidingsplan. Gezamenlijk wordt er gewerkt aan de doelen. Aan het einde van het begeleidingstraject wordt de vooruitgang gemeten. Er volgt een eindverslag met een evaluatie van de behandelde onderdelen en een advies aan leerkracht, leerling en ouders voor oefening thuis en op school of eventueel een vervolg.

Inzet van begeleiding

In kleine groepjes werken wij aan de didactische vaardigheden zoals rekenen, spelling, begrijpend lezen, technisch lezen, woordenschat en spelling. Doorgaans vindt deze begeleiding 1 tot 3 keer per week plaats voor de duur van minimaal 10 weken.

  • Rekenen

  • Spelling

  • Begrijpend Lezen

  • Technisch Lezen

  • Woordenschat en spelling

Voor wie?

Dit arrangement is bedoeld voor leerlingen van groep 3 tot en met 8.

Meer weten?

Rustig nalezen? Dat kan, download hiervoor gratis de brochure.

Download de brochure: 'Didactische vaardigheden'

De mogelijkheden bespreken?

Of je nou op zoek bent naar een specifieke oplossing of je gewoon wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Wij staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers of vul het contact formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Simone van Bentum

Coördinator

info@educto.nl
078 790 00 53
School
Ouder/verzorger

Quotes

Deze mooie reacties hebben wij ontvangen. Deel jij ook je ervaring?

Wij denken graag met je mee

Heb je vragen? Laat het ons weten. Wij helpen jou en daarmee de leerlingen op jouw school graag.
Bel mij terug

Stel een vraag